LIKA NA ADVENTU

GDJE NA ADVENTU MOŽETE POJESTI NAJBOLJE DOMAĆE KOBASICE? Okusi ličkog zavičaja u samom centru Zagreba!

„Život je prekratak da bismo pili lošu rakiju i jeli loše kobase“. I ove godine slogan je to Ličke kuće koja je ponovno u središtu bogate adventske gastronomske ponude grada Zagreba i mjesto gdje možete kušati autohtone ličke proizvode. Bilo da ste nostalgični i da vam nedostaje Lika ili ste samo ogladnjeli šetajući adventskim Zagrebom, Lička kuća  je prava adresa za vas."
 Ustupljene fotografije

Osmišljena s puno ljubavi prema zavičaju i ličkoj hrani, Lička kuća vam u domaćem ambijentu svakodnevno nudi bogat izbor izvornih ličkih proizvoda: domaće kobasice, čvarke, ličke pole s basom i slaninom, sarmu, rakiju, krumpir, zelje, velebitsko pivo.

U Ličkoj kući možete kušati kobasice od divljači ili se počastiti buncekom to go i vrhunskom travaricom iz Krasna, a lička plata – topla ili hladna – uvijek je pravi izbor u hladne adventske dane.

Ustupljene fotografije

Sve kobasice pripremljene i servirane u Ličkoj kući autohtone su, 100% prirodne, proizvedene bez aditiva i konzervansa. Po tome je Lička kuća sasvim posebna i drukčija od svih ostalih. Prepoznali su to i brojni posjetitelji koji joj se stalno nanovo vraćaju.

Ustupljene fotografije

Izvorna lička hrana odnedavno nosi oznaku Lika Quality. Neke od tih proizvoda možete kušati i u Ličkoj kući.

Ustupljene fotografije

Ličku kuću možete pronaći sve do 7. siječnja na samom početku Gajeve ulice – na južnom rubu Trga bana Jelačića – i osjetiti jedinstvene mirise i okuse Like.

Ustupljene fotografije

Ako ste ogladnjeli na poslu, a ne želite odmah ići kući, imamo za vas i happy hour ponudu svakog radnog dana od 15 do 17 sati. Nudimo vam ukusne i zdrave obroke 100% domaće, 100% prirodne, bez konzervansa, aditiva i umjetnih dodataka, sve po promotivnim cijenama.

Samo u happy hour terminu nudimo vam čvarke to go po 15 kuna, sarmu po 35, velebitsku kobasicu po 18, kuhano vino po 12 i travaricu po 10 kuna.

Kompletan jelovnik i sve važne informacije o Ličkoj kući i ponudi jela i pića potražite na internetskoj stranici lickakuca.com.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 23:52