![33815613](https://static.jutarnji.hr/images/slike/2024/07/15/k_33815613_640.jpg)
Zapravo vrlo jednostavan kolač, a s okusima koji osvajaju! Slobodno povećajte količinu badema koju ćete koristiti, samo pazite da nadoknadite s tekućinom kako bi vaš kuglof bio savršeno sočan. Bundeva i orašasto voće su uvijek i zauvijek zaljubljeni par, dakle, s ovim kuglofom nema greške!
Trebat će vam:
2 pakiranja Dolcela Punjeni muffins s bundevom 4 jaja 200 ml ulja 250 ml vode naribana korica jednog limuna 70 g mljevenih badema šećer u prahu za posipanje |
![Bundt Cake On Rustic Wooden Background](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2016/11/17/14/iStock_93086209_LARGE.jpg)
Priprema:
Mješavinu za tijesto uspite u posudu i dodajte jaja, ulje i vodu te miješajte električnom miješalicom dok ne dobijete glatku smjesu. Dodajte koricu jednog limuna i mljevene bademe. Smjesu izlijte u prethodno namašteni kalup za kuglof. Pecite na 200 stupnjeva 35 minuta. Kad je kuglof gotov, pospite ga šećerom u prahu.