AZIJSKI SPECIJALITETI

20% popusta na originalna azijska jela i sjajan sushi u Hilton Garden Inn-u!

chef Tika Sharma
 Privatna Arhiva

Sushi kojeg priprema sushi master chef Tika Sharma jedan je od najboljih, a vjerojatno i najbolji sushi u gradu! Do kraja kolovoza na azijsku ponudu jela u zagrebačkom restoranu Hilton Garden Inn imate 20% popusta.

image
Bao buns
Privatna Arhiva

U restoranu zagrebačkog hotela Hilton Garden Inn u ponudi su autentični azijski specijaliteti koje priprema master chef azijske kuhinje, Nepalac Tika Sharma. Radio je u vrhunskim svjetskim hotelima i restoranima u Mumbaiju, Dohi, Milanu, Sejšelima, a najviše je napredovao u jednom od najboljih svjetskih restorana - Nobu u Dohi.

image
chef Tika Sharma
Privatna Arhiva

Njegova sous chefica je Vijetnamka Minh Hong iz Hanoia koja je u Hrvatsku stigla 2013. te ima višegodišnje iskustvo rada u restoranima. Minh je dobila nadimak Mimi, a posebno je vješta u pripremi vijetnamskih, tajlandskih, korejskih i japanska jela koja i osobno preferira, a vodi i svoj vrlo kreativan food blog Mimi's cuisine.

image
Terasa Hilton Garden Inn
Privatna Arhiva

U restoranu hotela Hilton Garden Inn serviraju tradicionalna i moderna azijske specijalitete, a restoran je poznat po svojim fusion jelima koja neodoljivim spojem hrvatske, internacionalne i autentične azijske hrane čine novo gastronomsko iskustvo. Na jelovniku se nalazi ponuda od prvoklasnih domaćih namirnica, a posebno se ističe vrlo cijenjenja hrvatska plavorepa tuna s otoka Ugljana, iz mjesta Kali.

image
Susi terasa
Privatna Arhiva

Osim odličnih sushi i maki rolls i popularnog chicken woka, preporučamo vam da s azijskog menija obavezno probate originalni nepalski curry i tuna tataki. Sushi kojeg ovdje pripremaju jedan je od najboljih u Zagrebu – posebna preporuka za nevjerojatan Crunchy tuna maki rolls – originalno, hrskavo, jako ukusno! U tijeku je promocija azijske kuhinje pa tako sva ova ukusna jela možete probati uz 20% popusta do kraja kolovoza.

image
Chicken wok
Privatna Arhiva

Interijer je ugodan, svijetao i moderan, a u odličnoj hrani i izvrsnim koktelima možete uživati i na prostranoj sunčanoj terasi koja se može prilagoditi raznim eventima i proslavama od obiteljskih večera, cocktail zabava pa sve do gala večera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:07