2CELLOS I ISTARSKA KABOLA

2CELLOS: Stjepan Hauser i Luka Šulić snimili novi spot za glazbenu temu Love iz kultnog filma Kum u istarskoj Kaboli

 David Ružić
Da ljepota privlači ljepotu, osjetilo se ovih dana u Istri. Proljetni povjetarac, istarsko sunce, pogled na dolomite i more, nepregledni vinogradi i kamena stancija iz 18.stoljeća uživali su u jedinstvenim trenucima okupani magičnom glazbom 2Cellos!

Stjepan Hauser i Luka Šulić, snimili su video spot za glazbenu temu Love iz kultnog filma Kum u prekrasnom istarskom krajoliku vinarije Kabola. Pjesma se nalazi na tek izdanom albumu Score izdavačke kuće Sony, koji je posvećen filmskoj glazbi. Jedinstveni ambijent i prekrasna priroda koja okružuje kamenu stanciju Kabola bio je čarobna kulisa za snimanje novog video spota globalno poznatog dvojca.

David Ružić
Na fotografiji: Luka Šulić, Marino Markežić, Stjepan Hauser

Vinarija Kabola smještena je na brdašcu Štancija s prekrasnim pogledom na Jadransko more te Alpe i Dolomite. Gospodin Marino Markežić, vlasnik vinarije Kabola tijekom snimanja istaknuo je kako je iznimno sretan što naše globalne zvijezde Luka Šulić i Stjepan Hauser u svojim spotovima promoviraju naše ljepote i što je upravo Vinarija Kabola odabrana kao mjesto na kojem je smještena radnja video spota.

David Ružić

Spot je snimala MedVid produkcija iz Pule, kojoj je ovo 11 spot koji rade za 2Cellos, a režirali su ga braća Igor i Kristijan Burlović, producent je Boris Plastić, a montirat će ga Ivan Štifanić. Spot još nije live ali u video isječku možete pogledati kako glazbena tema iz kultnog filma zvuči u njihovoj režiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. prosinac 2022 18:35