SHOPPING PATROLA

Ako je kvalitetan i jak, bit će vaš vrijedan saveznik u kuhinji i otvorit vam svijet novih okusa

 Filadendron
Osnovne razlike u blenderima u domaćim dućanima odnose se na zapremninu i materijal vrča, jačinu motora i opcije brzine usitnjavanja

Kvalitetan i jak blender vrijedan je saveznik u kuhinji. I pritom tu ne govorimo o popularnim smoothiejima, iako su odličan način kako započeti dan i najesti se nakon vježbanja. Pomoću snažnog blendera možete proširiti svoj izbor namirnica koje koristite u kuhanju jer ćete, primjerice, moći usitniti bademe sve do brašna, ali i sami napraviti svoj maslac od kikirikija, indijskih oraščića ili lješnjaka. Njime suhi kruh pretvorite u domaće krušne mrvice, a led usitnite do savršenstva za finu margaritu.

Kad smo već kod ledenih poslastica, obavezno u zamrzivaču držite na kolutiće narezanu bananu kako biste mogli u tren oka, a uz dodatak omiljenog voća, maslaca od orašida ili pak kakaa, napraviti jednostavan domaći sladoled kad god zaželite. Blender s vatrostalnim vrčem ubrzat će vam pretvaranje lonca punog kuhane bundeve, cvjetače, gljiva, graška i sličnog povrća u prekrasno kremastu juhu u kojoj će cijela obitelj uživati. Iskoristite ga za namaze kao što su različite varijacije humusa, kao i slane umake koji se koriste u jelima raznih etničkih kuhinja.

Kao i kod brojnih drugih aparata, i kod blendera je važan redoslijed ubacivanja sastojaka pa se preporučuje prvo ubacivanje tekućine, zatim stavljanje mekših sastojaka, a onda onih tvrdih poput kockica leda, smrznutog voća ili orašastih plodova. Na taj se način sadržaj ujednačeno usitnjava, a teži sastojci pritom stišću one mekše prema oštricama.

Ako vam se od učestalog korištenja stakleni vrč malo zamutio, jednostavnOsnovne razlike u blenderima u domaćim dućanima odnose se na zapremninu i materijal vrča, jačinu motora i opcije brzine usitnjavanja,o ga nakon pranja natopite u alkoholnom octu i zatim izribajte sodom bikarbonom kako bi bio kao nov.

NA NAŠEM TRŽIŠTU

Osnovne razlike u blenderima u domaćim dućanima odnose se na zapremninu i materijal vrča, jačinu motora i opcije brzine usitnjavanja, a cjenovno se postepeno penju kako raste snaga blendera, ali i razvikanost brenda.

ELIPSO

TEFAL BL4208 blender Blendforce
Cijena: 244,30 kn
Blendforce nudi ergonomski dizajn za povećanu učinkovitost i jednostavnost uporabe. Blender s plastičnom posudom i odvojivim oštricama za lakše čišćenje. Funkcija drobljenja leda, dvije brzine j pulsa.
Dimenzije: 41 x 22,7 x 22,5 cm
Kapacitet: 1,25 l
www.elipso.hr

image
Elipso - Tefal blender
EMMEZETA

Electrolux ESB2300 blender
Cijena: 299,99 kn
Oštre i robusne oštrice od nehrđajućeg čelika omogućavaju izvrsne rezultate miksanja, a mogu se odvojiti radi lakšeg čišćenja. Blender ima tri brzine, kao i funkcija pulsa za više snage i lomljenje leda. Vatrostalni vrč podnosi temperaturu do 90ºC.
Dimenzije: 22,50 x 38,70 x 20,70 cm
Kapacitet: 1,5 l
www.emmezeta.hr

image
Emmezeta - Electrolux blender
HARVEY NORMAN

Blender BOSCH MMB6141B
Bosch blender sa staklenim vrčem ima snažan motor snage 1200 W i postiže veliku brzinu okretaja što omogućuje detaljno usitnjavanje. Visokokvalitetne oštrice blendera su od nehrđajućeg čeli
HARVEY NORMAN
ka.
Cijena: 549 kn
Dimenzije: 41 x 23 x 19,5 cm
Kapacitet: 1,5 l
www.harveynorman.hr

image
Harvey Norman - Bosch blender
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:57