Vikend na Plitvicama

Ako želite unaprijediti svoje znanje iz enogastronomije, ne propustite ovo besplatno događanje

 Press
Ulaz i degustacije su besplatne, a besplatna su i predavanja za sve goste iz sektora turizma, ugostiteljstva, trgovine

Nakon pet održanih Wine ViP Evenata Dantes Begić sa timom odlučio je 19. travnja od 15 sati u hotelu Jezero na Plitvicama ovaj vrlo lijepi i edukativni event dovesti i na Plitvička jezera. Organizatori tog ekskluzivnog događaja su Dantes i tim te Turistička zajednica Plitvičkih jezera i Turistička zajednica područja Plitvičke doline koje su već dulje vrijeme željele organizirati zanimljiv događaj popraćen degustacijom vrhunskih proizvoda.

image
Press

Event je, kažu nam organizatori, namijenjen ugostiteljima - vlasnicima ugostiteljsko-turističkih objekata kao i njihovim djelatnicima (konobarima, barmenima, kuharima,...), vlasnicima hotela, pansiona, kuća za odmor, iznajmljivačima i vlasnicima apartmana, vlasnicima i voditeljima trgovina, veleprodajama hrane i pića i svima koji su povezani uz turizam. Primarni je cilj da prisutni žele unaprijediti svoje poslovanje u svijetu enogastronomije i turizma općenito. Ulaz i degustacije su besplatne, a besplatna su i predavanja za sve goste iz sektora turizma i navedenih djelatnosti.

image
Press
image
Press

Program događanja započinje u 15 sati i traje do 21 sat, a osim druženja i degustacija biti će organizirane i tri zanimljive edukativne radionice.

Prva radionica je "Lička gastro čarolija" koju će voditi edukatorica i chefica Doris Vlah. Radi se o edukativnoj gastronomskoj radionici i prezentaciji moderne ličke kuhinje za kuhare i chefove. Potom slijede dvije radionice o važnosti podizanja izvrsnosti usluge - mentorica i stručnjakinja za gostoljubivost Sanja Krmpotić pod nazivom "Gostoljubivost - ključ budućnosti ugostiteljstva i turizma", te savjetnice i edukatorice za customer service, Svjetlane Ranek Franjul na temu "Moć emocije u ugostiteljstvu i hotelijerstvu".

Edukativni dio završit će prezentacijom rezultata projekta "Tajni gost", koju će održati direktorica agencije Heraklea Željka Bakmaz.

image
Press
image
Press

Za kraj, spomenimo i neke od ukupno 25 izlagača koji će sudjelovati na ovom događaju, oni su: Alexander Commerce, Vina Prelac, Dukat sirevi, Vinska kuća Matić, Mesna industrija Janežić, OPG Dean Prodan, OPG Turkalj, Suza rakije i likeri, Matiška vina, Vinarije Iuris, Đurinski i Florijanović, Ošo, Premium začini, Pepas savijače, OPG Furlan, PIK Vrbovec, Plitvička štrudla, Slovin Slunj, Zigante tartufi, Destilerija Pavelić, Vina Antunović - Vinarija Lika, Veleučilište PAR Rijeka i Srednja škola Plitvička jezera...

Potvrda sudjelovanja je obavezna te ju je moguće napraviti pozivom na broj +385 99 732 5985 (Danica) ili putem e-maila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 11:45