LJUBAV & POSAO

Ako živite u Francuskoj, preko Tindera možete istovremeno tražiti i srodnu dušu i ljetni posao

 Ink Drop/Alamy/Alamy/Profimedia/Ink Drop/Alamy/Alamy/Profimedia
Stranica 1jeune1solution pokrenuta je 2020. godine, a preko nje je pronašlo posao oko šest milijuna mladih ljudi

Osim upoznavanja novih ljudi, sada je moguće pronaći ljetni posao direktno na Tinder aplikaciji kako donosi portal Time.news. U partnerstvu s vladom, platforma pokreće novu kampanju usmjerenu na francuske korisnike u dobi od 18 do 25 godina.

Tako će od 9. lipnja do 31. srpnja, krenuti s prikazivanjem različitih vizuala nasumično odabranim korisničkim profilima. Neki od apela su: "Muku mučite da nađete ljetni posao?", "Tražite li priliku?" i "Pridružite se avanturi kako biste stvorili svoju budućnost".

Klikom na ove vizuale, mladi će biti usmjereni na platformu 1jeune1solution na kojoj se nalazi baza od oko 70.000 ljetnih ponuda za posao. Usred nedostatka radne snage, prijedlozi su višestruki: konobar, blagajnik, spremačica, vozač kamiona, električar, prodavač, mesar ili kuhinjski službenik.

"Svake godine svaki drugi mladi čovjek traži ljetni posao kako bi stekao korisno profesionalno iskustvo, financirao svoj odmor ili uštedio za sljedeću školsku godinu", kaže francuska studija provedena 2018. godine

Stranica 1jeune1solution pokrenuta je 2020. godine, a preko nje je pronašlo posao oko šest milijuna mladih ljudi koji su u potrazi za poslom, stažiranjem ili ponudom za rad i studij. Ova kampanja napravljena je u suradnji s francuskom vladom s ciljem rješavanja velikog problema radne snage.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 15:59