SPEKTAKL

Alain Ducasse i Albert Adrià u Parizu uskoro otvaraju zajednički restoran

 @alainducasse Instagram/
Vijest da dvoje velikih gastronomskih imena u Parizu uskoro otvaraju restoran ovih je dana odjeknula svjetskom gastronomskom scenom

Jedan od najvećih i najpoznatijih chefova na svijetu, Alain Ducasse, odlučio je udružiti snage s Albertom Adriom, iznimno talentiranim španjolskim chefom i jednom od najutjecajnijih osoba u gastronomskom svijetu uopće, i krajem ove godine trebali bi zajedničkim snagama otvoriti više nego zanimljivo mjesto, piše portal Fine Dining Lovers. Kako je najavljeno, u pitanju je pop up projekt koji će biti otvoren 100 dana, a iako ostali detalji još uvijek nisu poznati, poznato je kako će se mjesta moći rezervirati već krajem kolovoza.

Alain Ducasse vijest je objavio na Instagramu uz fotografiju dvojice velikih chefova, a u opisu je napisao kako je njihova priča počela prije 31. godinu te kako ga iznimno veseli što chef Albert Adrià sada dolazi u Pariz stvarati novu, posebnu gastronomsku avanturu. Najavio je i kako će više informacija podijeliti u nadolazećim tjednima.



"Nije uobičajeno da se dvoje ljudi poput nas nađe, to je kao da se Messi pridruži Ronaldu", napisao je na društvenim mrežama Albert Adrià, prenosi Fine Dining Lovers.

Podsjetimo, svjetski mediji nedavno su izvijestili kako je chef Alain Ducasse, nakon dva desetljeća, napustio svoje radno mjesto u Plazi Athenee, dok je Albert Adrià, zbog situacije s koronakrizom, bio prisiljen zatvoriti restorane unutar ElBarri grupacije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:33