USKORO!

Ana Roš u Ljubljani otvara butik pekarnicu, nudit će sourdough kruh i peciva, evo detalja

Ana Roš

 /Nejc Pernek
Cijenjena slovenska chefica ovog rujna u Ljubljani otvara svoju prvu butik pekarnicu

Ana Roš, najpoznatija slovenska i sedma najbolja chefica na svijetu prema izboru The Best Chef za 2021. godinu, ovog rujna u Ljubljani otvara butik pekarnicu u kojoj će zainteresirani moći kupiti sourdough kruh i peciva, najavljeno je putem društvenih mreža.

"Ovog rujna chefica Ana Roš otvara svoj prvi butik s kruhom, pecivima, kroasanima, cruffinima i keksima – ukusnim do zadnje mrvice. Artisan pekarnicu u centru Ljubljane vodit će genijalna Nataša Đurić u suradnji s Anžeom Kranjecom. Ljubitelji sourdough kruha i peciva svijeta, ujedinite se", stoji u jednoj od nekoliko prvih objava na Instagram profilu Pekarna Ana.

Nataša Đurić inače je dugogodišnji head baker u Hiši Franko i autorica je knjige "Kruh s drožmi", a široj publici poznata je po svojim objavama na Instagram profilu My daily sourdough bread.

Točna adresa na kojoj će se pekarnica nalaziti još uvijek nije poznata, no ako ove jeseni planirate posjetiti Ljubljanu, svakako popratite društvene mreže kako biste na vrijeme saznali više informacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 13:55