Bio

Danas su bio&bio trgovine u zagrebačkom Matisu, u društvu vjernih kupaca, partnera i predstavnika medija obilježile desetu godinu svog rada, odnosno „zdrave veze“ sa svojim kupcima. Danas su prepoznate kao mjesta provjerene i sigurne kupnje ekoloških proizvoda te zadovoljavaju potrebe urbanog čovjeka koji razmišlja eko(logično).

Prva bio&bio trgovina otvorena je 2003 g. u zagrebačkoj Jurišićevoj ulici, a od pionirskih dana bio&bio trgovina, prije deset godina, do danas otvoreno je ukupno 12 trgovina u Zagrebu, Splitu, Dubrovniku, Rijeci, Puli, Varaždinu i Osijeku , kao i atraktivni bio&bio web portal kao trinaesta, virtualna trgovina.

Što je novo?

Najprije, Brokula&Ž osmislili su ekskluzivno za bio&bio djelatnike uniforme od organski uzgojenog pamuka koje će od sada biti dio novog urbanog imagea idealno usklađenog s potrebama djelatnika bio&bio trgovina. Davor Bruketa iz reklamne agencije Bruketa&Žinić OM koja je jedan od pokretača brenda Brokula&Ž je tom prilikom izjavio: «bio&bio i Brokula&Ž su logični partneri i veseli me ova suradnja koja dokazuje da kvalitetne domaće inicijative imaju budućnost.»



Osim toga jako veseli i nova kuharica u ponudi bio&bia: praktična, atraktivno ilustrirana i vrlo originalna samostojeća kuharica pod nazivom „Eliksir“. U njoj su najbolji shake&blend recepti koje su osmislili sami bio&bio djelatnici koji nisu samo prodavači već i iskusni educirani savjetnici, svi redom poznati kao strastveni istraživači svijeta zdrave prehrane. Ovu ćete kuharicu rado koristiti jer na duhovit način predstavlja pomoć u užurbanom stilu života urbanog čovjeka, koji traži jednostavna i učinkovita rješenja. Djelotvornost sastojaka je svojim savjetima i komentarima potvrdila klinička nutricionistkinja doc. dr. sc. Darija Vranešić Bender. Prva samostojeća bio&bio kuharica tiskana je na 100% recikliranom papiru, a dostupna je u bio&bio trgovinama po cijeni od 39,90kn.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 16:08