Originalna ideja

Blagdanski paket kojem je teško odoljeti: Birajte između purice i odojka i uživajte kao da ste ih sami ispekli

Naručite blagdanske pakete "Christmas in a box" i napokon bezbrižno dočekajte Božić i Novu godinu

Uoči božićnih i novogodišnjih blagdana rijetki među nama mogu se pohvaliti da doista uživaju u blagdanskom ugođaju. Ako ćemo iskreno, svima nam je ludnica, jer nam se uz obaveze na poslu redovito zaredaju i druge zadaće, koje kao da nisu mogle stići u gori čas, pa nerijetko i sami pomislimo kako bi dan, kako bismo sve stigli, trebao trajati dulje od 24 sata. Međutim, i sami znate kako to nije moguće i da bi idealno bilo da barem jednom u životu posložimo prioritete i jednostavno se opustimo. No znamo, to je lakše reći nego učiniti. Ipak, zašto ove godine ne biste sami sa sobom sklopili dogovor o kompromisu što hoćete i trebate, a što nećete i ne morate napraviti.

I upravo nam po tom pitanju pada na pamet pada jedna originalna ideja! Naime, Hilton restorani Zagreb uveli su novitet u ponudu koji nam se jako dopada, jer će za mnoge značiti spas od blagdanskog stresa. Nude ukusne blagdanske gastronomske pakete "Christmas in a box" s puricom, odojkom i, naravno, s božićnim kolačima. Kompletan blagdanski meni dovoljan je za šest osoba i možemo ga naručiti dan ranije te napokon uživati u blagdanima kako smo oduvijek priželjkivali. I, naravno, umjesto da satima stojimo uz štednjak od rane zore, pruža nam priliku da s djecom, unucima i prijateljima kitimo bor, listamo stare obiteljske albume, zaigramo monopoli ili jednostavno razgovaramo uz slasne zalogaje koje je s puno truda i umijeća za nas pripremio tim gastro stručnjaka. A evo i što se nudi u tri ponuđena blagdanska gastronomska paketa, koje možemo naručiti telefonski na broj +385 1 600 1907 ili mailom na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

image
Ustupljena fotografija

Purica s domaćim mlincima, za 6 osoba, 130 €/979,49 kn, sadrži:

• puricu, domaće mlince, sotirane princes mahune sa špekom i lukom
• domaći kruh s maslacem
• buteljirano crveno vino
• Hilton kuglof

image
Ustupljena fotografija

Odojak s francuskom salatom, za 6 osoba, 120 €/904,14 kn, sadrži:

• rolani odojak od 1,5 kg, sarmu i pire-krumpir
• domaći kruh s maslacem
• grah salatu
• buteljirano crveno vino
• Hilton kuglof

image
Ustupljena fotografija

Božićni kolači, 1 kg, 25 €/188,36 kn, u paketu dolaze:

• miješani božićni kolači

image

Canopy by Hilton

Ustupljena fotografija

Ako, pak, sanjate o dočeku Nove godine uz odličan provod, Hilton ga priprema u zagrebačkom hotelu Canopy by Hilton i u njihovu OXBO restoranu hotela DoubleTree by Hilton. I dok će u hotelu Canopy by Hilton puštati odličnu DJ glazbu i ponuditi ukusnu gastronomsku ponudu u restoranu ReUnion, koji je u svoju gastronomiju utkao i zanimljive detalje zagrebačke povijesti koje su jedinstvenim dizajnom i prepoznatljivom gastronomijom utkane i u restoran ReUnion, u OXBO restoranu hotela DoubleTree by Hilton za doček nude nešto posebno, velik izbor iz a la carte ponude i posebno dobar ritam.

image

Dočekajte Novu godinu kako zaslužujete

Unsplash

Za informacije i rezervacije u Canopy by Hilton hotelu kontaktirajte 01 4559 518 ili pišite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a za DoubleTree by Hilton 01 6001 914 i Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 09:55