Bliži se najveći gastro događaj-Tjedan dobre hrane!

Jeste li se već prijavili za sudjelovanje?

Sigurni smo da vas ne treba posebno upoznavati s projektom Dobrih restorana. Spomenut ćemo samo jedan njegov mali dio – Tjedan dobre hrane. Najveći i najvažniji gastro događaj i ove će godine okupiti profesionalce s područja gastronomije, najbolje hrvatske restorane, male i velike proizvođače hrane i pića te najvjernije zaljubljenike u dobru hranu, i to od 7. do 22. studenog 2015.godine

Foto: Biljana Gaurina/CROPIX

Prošle godine je Tjedan dobre hrane oduševio više od 200.000 posjetitelja u Zagrebu i Splitu, a ove godine prognoziramo još veći odaziv. Nastavljamo divnu gastro priču uz partnerstvo City Centera One East i West Zagreb te City Centera One Split.

Postanite dio velike gastro manifestacije

Ponovno ćemo okupiti male i velike proizvođače hrane i pića pa ako se pronalazite u ovim redovima, još nije kasno da i vi postanete dio velike gastro manifestacije. Ukoliko želite sudjelovati sa izlagačkim mjestom na u City Centeru One East i West Zagreb ili City Centeru One Split, pošaljite na upit na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili nas kontaktirajte na 01/6103-018.

Osim sajma, moći ćete uživati u jedinstvenim tematskim menijima, prisustvovati kulinarskim radionicama te naučiti nova jela i poneki kulinarski trik.

Više informacija o samoj manifestaciji, sudjelovanju i atmosferi koja je vladala prijašnjih godina na Tjednu dobre hrane potražite na webu Dobrih restorana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. prosinac 2023 04:08