StoryEditor
NOVA FOOD APLIKACIJA

BOLT FOOD JE U ZAGREBU: Taksi aplikacija Bolt danas je pokrenula novu uslugu, dostavu hrane preko aplikacije.

 

Taksi aplikacija Bolt danas je pokrenula novu uslugu - Bolt Food, dostavu hrane preko aplikacije. Dostupna je u Zagrebu, a u ponudi imaju više od 70 restorana. Kako bi naručio hranu, korisnik mora preuzeti aplikaciju Bolt Food na svoj pametni telefon.

U njoj će vidjeti dostupne restorane i njihove jelovnike te cijenu i procijenjeno vrijeme isporuke. Plaćanje je isključivo preko kartice pa će korisnik u aplikaciju morati unijeti i podatke svoje bankovne kartice. Dostava će u prvim tjednima biti besplatna za sve restorane unutar tri kilometra od naručitelja, a svaki dodatni kilometar naplaćivat će se četiri kune. Hrvatska je trenutno 15. zemlja u kojoj je ova aplikacija dostupna, a direktor Bold Fooda za Hrvatsku David Ban Ostić kaže da već neko vrijeme primaju puno upita od korisnika za opciju dostave hrane.

Bozidar Babic
 

- Bio je veliki interes od naših korisnika, ali s početkom pandemije smo odlučili reagirati što je prije moguće i ponuditi korisnicima lakši način naručivanja hrane, a vozačima novu mogućnost zarade - odgovara Ban Ostić. Naime, vozači koji sada voze preko Bolt platforme i pružaju usluge taksi vožnje dostavljat će i preko Bolt Food platforme, ali, napominje, te se usluge neće obavljati u isto vrijeme.

- Budući da su vremena najveće potražnje donekle različita u ova dva segmenta, vozači na Boltu mogu

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. lipanj 2020 03:41