NOVO

Boris Šuljić u subotu je otvorio novi restoran i klub na Zrću, Tattva Pag izgleda prelijepo

 Sanjin Kaštelan/
Posljednje lipanjske subote, vlasnik hotela, restorana i vinarije Boškinac otvorio je novi objekt na otoku Pagu.

U subotu 26. lipnja otvoren je klub i restoran na plaži u vlasništvu Borisa Šuljića - Tattva Pag. Boris Šuljić je vlasnik uspješnog restorana Boškinac i cluba Kalypso.

image
Sanjin Kaštelan/
image
Sanjin Kaštelan/


Interijer i koncept osmislile su Ana Penavić iz tvrtke Madres te Sanja Britt Jusić, koja stoji iza Nera Etwa Business Design & Interiors. Cijeli prostor je pomalo orijentalnog karaktera. Ručno rađeni namještaj iz Maroka, egotični antikviteti i detalje čine Tattvom jednim od najljepših beach clubova na našoj obali. Restoanska ponuda bazirat će se na mediteranskim ali i pomalo egzotičnim jelima poput ribljeg taginea s kuskusom ili burgera koji su sami osmislili.

image
Sanjin Kaštelan/

Tattva je smještena tik uz more, zanimljiva je jer je podijeljena u nekoliko različitih cjelina i nadopunit će tamošnju clubbing scenu svojim boho štihom gdje je vrlo ugodno odmarati i lako zaboraviti na stvarnost. Pomno je osmišljen i glazbeni proglam uz nenametljiv program DJ-a, a moguće je zakupiti dio kopleksa namijenjen za privatna okupljanja.

image
Sanjin Kaštelan/
image
Sanjin Kaštelan/
image
Sanjin Kaštelan/

Iz Tattve najavljuju i održavanje različitih manifestacija poput ceremonije vatre gdje se uz atraktivan performans dodatno osnažuje atraktivnost ovog mjesta. Sve detalje možete pronaći na službenoj internetskoj stranici kluba, Facebook stranici te Instagram profilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 19:48