NOVI PROJEKT

Braća Nekić imaju novi projekt, ovog puta rade sladoled i trebaju vašu pomoć

 Nekić Trucks Facebook/
Osim slasnih burgera, koktela i ribljih specijaliteta, braća Nekić sada kreću i u osvajanje ljubitelja omiljene ledene slastice

Nakon što su pokrenuli pravu malu revoluciju sa svojim food truckom u kojem pripremaju slasne pulled pork sendviče, najavili svoj riblji projekt u suradnji s chefom Davidom Skokom, braća Nekić bacili su se na novi projekt. Riječ je o još jednom food trucku, no ovog puta proizvodit će sladoled. Na društvenim mrežama napisali su kako su zimu proveli u kreiranju ljetne poslastice za sve uzraste pa je tako nastao i njihov prvi ice cream truck.

image
Nekić Trucks Facebook/

Sudeći prema objavi, u sklopu svog novog projekta prodavat će sladoled iz aparata s preljevima po želji. No, kako bi priču priveli kraju i uspješno krenuli na ljetnu turneju, svoje su pratitelje zamolili za malu uslugu. Braći Nekić, naime, potrebna je i vaša pomoć kako bi osmislili ime koje najbolje odgovara njihovom novom crvenom kamiončiću.

"E sad, ovaj junior treba i neko kul IME! Jedva čekamo ćuti vaše prijedloge", napisali su u objavi, a simpatični komentari odmah su krenuli stizati. I dok jedva čekamo saznati prvu lokaciju na kojoj će se sladoledni kamion braće Nekić pojaviti, vi još uvijek imate priliku sudjelovati u kreiranju imena za njihov novi projekt klikom na njihovu Facebook stranicu.

image
Nekić Trucks Facebook/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 06:23