HOĆE LI BITI JEDNAKO USPJEŠAN?

Brad Pitt sada je lansirao novi šampanjac, trebao bi biti cjenovno pristupačniji

 Jb Autissier/Panoramic/Bestimage/Profimedia/
Iako cijena još uvijek nije poznata, ovaj bi šampanjac trebao biti jeftiniji od popularnog Fleur de Miraval

Nakon više nego uspješnog lansiranja šampanjca Fleur de Miraval kuće Chateau Miraval, holivudska zvijezda Brad Pitt ovih je dana predstavio novi, pristupačniji Petite Fleur šampanjac, piše Decanter. Riječ o rose šampanjcu koji će se prodavati po jeftinijoj cijeni od Miravala, ali kakva će ona biti, još uvijek nije poznato.

Kako je njegov tim opisao ovaj šampanjac, riječ o piću s nježnim notama božura i gloga, raskošnog crvenog voća poput maline i crvenog ribiza, sočnom i punom, s daškom limunastih i citrusnih nota.

Pitt je inače u vinski svijet ušao još 2008 godine, kada je sa sada bivšom suprugom Angelinom Jolie kupio Château Miraval za, kako navode neki od izvora, visokih 28,4 milijuna dolara. Iako je nakon razvoda oko cijelog imanja nastao prilično veliki skandal, Pitt je odlučio nastaviti suradnju s obitelji Perrin te u suradnji sa šampanjskom kućom Peters stvorio Fleur de Miraval. Svoj prvi šampanjac prodavao je po 400 eura po boci. Kako se dosadašnja suradnja pokazala više nego uspješnom, ne iznenađuje da je Brad Pitt odlučio nastaviti s novim proizvodima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 15:36