SLATKO I SLANO

Bread Club ima dva nova proizvoda! Čokoladno pecivo je stvarno bogato, ali parmigiana tart mogao bi postati pravi hit

Parmigiana u košarici od lisnatog tijesta i pain au chocolat s bademima novosti su iz popularne zagrebačke pekarnice

S posljednjim danima kolovoza i prvim danima rujna ekipa iz Bread Cluba i dalje vrijedno radi pa su tako upravo pred sam kraj ljeta predstavili dva nova proizvoda. Kada smo čuli kakve su kombinacije okusa u pitanju, požurili smo u njihovu poslovnicu u zagrebačkoj Trakošćanskoj kako bismo ih što prije isprobali.

image
Privatna Arhiva/

Parmigiana tart, koji su napravili po uzoru na svoju odličnu Španakopitu, o kojoj smo nedavno pisali, sastoji se od hrskave košarice od lisnatog tijesta punjene kombinacijom rajčice, patlidžana i sireva. Budući da je cilj očito bio napraviti parmigianu u kojoj se može uživati s nogu, rekli bismo da su u Bread Clubu u tome uspjeli.

Punjenje je bogato i sočno, patlidžan nije u sitnim već u nešto konkretnijim komadima, a umaka od rajčice ima dovoljno da pri svakom zalogaju ispuni usta. Stoga, ako se ovih dana zaželite parmigiane, a baš vam se i ne provode sati u kuhinji, ovo pecivo bit će dobra, brzinska alternativa. Možda samo, ako ste jako gladni, odmah kupite dva komada budući da će jedno pecivo biti dovoljno tek da vas napola zasiti. Cijena parmigiana tarta je 3,50 eura.

image
Privatna Arhiva/

Osim parmigiana tarta, iz Bread Club proizvodnje izašao je i pain au chocolat s bademom. Reći ćemo samo, ako ste do sada isprobali njihov klasični pain au chocolat i svidio vam se, ova varijanta svidjet će vam se još više. Osim bogatog, kremastog punjenja od badema, ovo pecivo sadrži i komadiće badema koji su lijepo iznenađenje pri svakom zalogaju i, iako je pecivo samo za sebe moćno i zasitno, nije preslatko i ne ostavlja osjećaj težine nakon što ga pojedete. Cijena ovog peciva je 3,20 eura.

image
Privatna Arhiva/
image
Privatna Arhiva/

Nakon parmigiana tarta, mi smo još topli pain au chocolat s bademima podijelili na pola i takva nam je kombinacija bila taman dovoljna za zasitan doručak koji će nas sitima održati do ručka. Na kraju smo zaključili kako bismo oba proizvoda vrlo rado ponovili, parmigiana tart zasigurno dok još traje ljeto, a pain au chocolat s bademima u nadolazećim hladnijim danima, uz šalicu kave, čaja ili na putu do posla.

Nove proizvode možete kupiti u svim Bread Club pekarnicama, a popis adresa možete pronaći na njihovoj službenoj stranici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 03:29