DOBRA PRILIKA

Bread Club najavio prvu radionicu izrade sourdough kruha, ovdje je sve što trebate znati

 Marko Miscevic/Cropix/
Volimo njihov kruh, focacciu i pizzu, a upravo će sve to i još malo više polaznici radionice imati prilike naučiti od znalaca iz Bread Cluba

Iz popularne zagrebačke pekarnice Bread Club, čiji se proizvodi danas mogu kupiti u čak pet poslovnica u gradu, najavili su kako uskoro kreću s prvom masterclass sourdough radionicom. Održat će se u prostorima njihovog proizvodnog pogona, koji su na zagrebačkoj Zavrtnici otvorili prošle godine, cijena po osobi je 150 eura, a svi zainteresirani mogu se prijaviti putem njihove službene stranice.

image
Marko Miscevic/Cropix/

Kako su objasnili na svom Instagram profilu, polaznici će na radionici učiti sve o prirodnom kvascu, fermentaciji, tehnikama koje se koriste procesu izrade kruha i peciva, a zatim će imati prilike i sudjelovati u procesu pripreme.

"Mijesit ćemo bijeli i integralni kruh, baguette, focacciu i pizzu. Polaznici će na poklon dobiti starter, upute o održavanju i korištenju startera, recepturu, košaricu za kruh", napisali su na svom Instagramu.

image
Marko Miscevic/Cropix/

Radionica će se održati u nedjelju, 9. srpnja, od 8 do 16 sati. Slobodnih mjesta je malo, svega šest, a sudeći po komentarima ispod njihove objave, zainteresiranih itekako ima, pa svakako požurite s prijavama. Za sve one koji, pak, upravo ovaj dio ljeta provode na moru, nadamo se da će Bread Club s ovom praksom nastaviti i kroz jesenske te zimske mjesece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:43