ODBROJAVANJE POČINJE

Brend Mojati i Melt osmislili zabavan interaktivni adventski kalendar s artisan čokoladom

 Mojati X Melt/
Adventski kalendar s 25 prozorčića iza kojih se kriju Melt artisan čokoladice i zabavni dnevni izazovi

Kako bismo u prosinac ušli u pravom blagdanskom duhu ove su se godine, između ostalih, posebno pobrinuli domaći dizajnerski koncept brend Mojati i Melt gelato & brunch bar. Oni su, naime, uselili u lokale kuće Kallina na križanju Masarykove i Gundulićeve ulice u Zagrebu i dizajnirali poseban, interaktivan adventski kalendar s 25 prozorčića iza kojih se kriju Melt artisan čokoladice i simpatični dnevni izazovi.

image
Mojati X Melt/

Inspirirani kućom Kallina, spojili su čokolade koje dolaze u tri različita okusa (klasična mliječna čokolada, bogata tamna i medena bijela) s jednostavnim, lako izvedivim izazovima koji tvore pravu božićnu bajku i koji će 25 dana prosinca učiniti još uzbudljivima. Svaki izazov je povezan s otisnutim motivom na čokoladici, dio je humanitarnog karaktera, a dio izazova su nagradni natječaji kroz koje se mogu osvojiti brojne nagrade.

image
Mojati X Melt/


Dobro je dodati i kako je ovo već druga ovakva suradnja brenda Mojati i Melta te kako kalendar i ove godine dolazi u limitiranom izdanju od 200 komada, a kupiti se može u gelato & brunch baru Melt (Radićeva ulica 3A) i Muzeju čokolade (Varšavska ulica 5) ili naručiti putem službenog Mojati Instagram i Facebook te Melt Instagram i Facebook profila.

image
Mojati X Melt/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 17:33