YOU NAME IT - THEY BREW IT

BREW THE BEER YOU WISH TO SEE IN THE WORLD: Prva pivovara s web stranicom na kojoj možete naručiti potpuno personalizirano pivo!

 Getty Images/iStockphoto
Možete birati između nekoliko stilova piva, a dodatni karakter i okus mu možete dati dodavanjem različitih sastojaka

Pokret craft pivi kod nas je došao dobrih deset godina kasnije nego u zemlje zapadne Europe, ali od samog početka objeručke smo ga prihvatili i sad već neko vrijeme ne želimo čuti ni za jedno drugo pivo koje nije craft. Ekplozija pivskih craftera dogodila se i u Hrvatskoj pa se njihovi proizvodi sve češće traže na druženjima, roštiljanjima i feštama na balkonu ili terasi. A dva su Splićana, Jaša Vuković i Roman Garber, prvi došli na ideju stvaranja potpuno personaliziranog piva te stvaraju prvu pivovaru s web stranicom Brew my beer na kojoj možete naručiti u potpunosti personalizirano pivo.

Woman drinking beer on the beach at sunset

Jednog dana kušajući različite craft pive u jednom pub-u, došli smo na ideju biranja piva po sastojcima. Tako da svi mogu biti zadovoljni. Ako, na primjer, pizzu birate po sastojcima, a uz nju uzmete pivo odabrano po brandu, zašto ne biste imali i opciju biranja piva po sastojcima? I tako je počeo dugotrajan i iscrpan put razvijanja ideje i isprobavanja velikog broja recepata i dodatnih okusa. - rekao nam je Roman, jedan od začetnika Brew my beer.

A top-down view of a wooden table with three tasting palettes each containing three small glasses of beer. Hands and arms are shown holding two of the glasses. Local craft brewery.
Getty Images/iStockphoto

Kako stvar funkcionira?

Na njihovoj web stranici Brew my beer prvo ćete odabrati stil piva od trenutno četiri u ponudi (pale ale, lager, amber lager i stout), nakon toga slijedi odabir dodatnih sastojaka, koje možete i ne morate dodati u svoju kreaciju (poput limete, korice hrasta, pancete, čilija i vanilije). Zatim, da bi to u potpunosti bilo baš vaše pivo, kreirate etiketu, bilo od ponuđenih na stranici ili od fotografija koje ste uploadali na stranicu, a od koje vam dizajner radi etiketu. Last but not least, trebate dati ime vašem pivu i njime se hvaliti pred svojim prijateljima.

Closeup shot of a collection of bottled beerhttp://195.154.178.81/DATA/i_collage/pi/shoots/781468.jpg
Getty Images/iStockphoto

Podržite ih u kampanji!

Pivu trenutačno proizvode u kućnoj radinosti, ali pokrenuli su kampanju kako bi svima pružili priliku da budu breweri preko njih. Dok ova ideja funkcionira besprijekorno u malom kućnom pivarstvu, treba im pomoć da prenesu ovu ideju svima vama. Sljedeći logičan korak je bio pokretanje crowdfunding kampanje i osmišljavanje svih nagrada kako bi ste se i vi zabavili i uživali u njihovim proizvodima dok usporedno pomažete njima da pokrenu ovu jedinstvenu pivovaru. Kampanjom pokušavaju prikupiti sredstva za pokretanje svoje pivovare koja bi bila prva takva u svijetu.

Glasses full of malts and hops over a wooden background

Podržite ih i budite među prvima koji će otvarati svoje u potpunosti personalizirano pivo!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 04:07