SHVATIO PREKASNO

Britanac pojeo čokoladno jaje vrijedno 10 tisuća funti: "Novac dolazi i odlazi, priča ostaje"

 Stefan Tomic/Getty Images/istockphoto
Independent piše o YouTuberu koji je slučajno pojeo nagradno čokoladno jaje za koje je mogao dobiti poveći novčani iznos

Adam Davis YouTuber je koji će vjerojatno još dugo ostati zapamćen kao čovjek koji je slučajno pojeo čokoladno jaje vrijedno čak 10 tisuća funti. Naime, brend slatkiša Cadbury ovog je Uskrsa u pakiranja svojih čokoladnih jaja odlučio ubaciti i ona dvobojna, napravljena od bijele i mliječne čokolade, te svakog tko takvo jaje dobije u svom pakiranju nagraditi novčanom nagradom u iznosu od 10 tisuća funti. U njihovim pakiranjima nalazi se točno 280 takvih, nagradnih jaja.

Davis je navodno bio previše gladan da bi detaljno gledao što jede i crno bijelo jaje naprosto prožvakao. Kasnije, kada su njegovi prijatelji vidjeli video, objasnili su mu da je mogao osvojiti vrijednu novčanu nagradu, no tada je već bilo prekasno.

"Nisam uopće primijetio da ima drugačiji okus. Bio sam gladan. Ne osjećam se loše jer sam pojeo to jaje. Mislim, tko uopće može reći da je pojeo 10 tisuća funti u 30 sekundi? Novac ionako dolazi i odlazi, a ovu priču ću prepričavati zauvijek. Iako, očito bih bio zadovoljan i da sam dobio novac", komentirao je Davis za Independent.

Dodao je i kako smatra da bi mu Cadbury sada trebao dati barem nekakvu utješnu novčanu nagradu.

"Kada bolje razmislite, to je zapravo jedno jaje manje koje je nekome moglo donijeti 10 tisuća funti", rekao je, a zatim dodao kako zapravo nije ni znao da nagradna igra postoji pa za ništa ne može okriviti Cadbury.

Video u kojem jede čokoladno jaje pogledajte ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:19