Cooking with Flo

Britanka Florence Pugh uskoro će se pridružiti nizu slavnih glumaca s kulinarskim emisijama

  

 Shutterstock
Nakon što je privukla tijekom pandemije pozornost pratitelja snimkama sebe kako kuha, u pregovorima je za TV show

Florence Pugh, svestrana britanska glumica koja je publiku osvojila ulogama u filmovima kao što su Male žene, Festival straha ili Crna udovica, razveselila je svoje obožavatelje izjavom da će se i ona uskoro pridružiti nizu slavnih glumaca koji su se uhvatili pregače i kuhače i krenuli snimati kulinarske emisije.

Tijekom pandemije i lockdowna, tada dvadesetpetogodišnja Pugh je na svojim društvenim mrežama započela seriju objava nazvanu “Cooking with Flo” (odnosno “Kuhanje s Flo”) u sklopu koje je pripremala razne recepte na live prijenosu kojem su se mogli priključiti znatiželjnici iz cijelog svijeta. S obzirom na broj gledatelja njenih objava i dopadljivost videa, ne iznenađuje da njena karizma, kada se nalazi u ulozi kuharice, nije prošla nezamijećeno. Naime, na podcastu Happy Sad Confused koji vodi Josh Horowitz nedavno je otkrila da su u tijeku pregovori o snimanju konkretne televizijske emisije sličnog formata koji je privukao pozornost njenih pratitelja i šire, no da projekt još nije razrađen do kraja.

image
Instagram

Pugh je, osim jednostavnih Instagram videa, snimila i video za Vogue u kojem priprema hrskave krostine s češnjakom. Priznala je tom prigodom da kuha opušteno te da u kuhinji ne mora sve biti savršeno jer tako zapravo nastaje doista najbolja hrana. Samoj Florence kuhinja nije strana jer je odrasla uz oca koji je profesionalni kuhar, a i njena majka i baka su također s užitkom kuhale pa je hrana oduvijek važan dio njenog života.

U intervjuu za Vogue ispričala je kako ju je otac naučio da je oštar nož u kuhinji zakon, čega se Florence i dalje drži. Tako je uz smijeh objasnila da u posjete prijateljima uvijek ide sa svojim kuharskim noževima jer uvijek završi kuhajući večeru, kao i da im redovito poklanja noževe za rođendane kako bi imala s čime baratati kada se zatekne u njihovoj kuhinji.

Objasnila je da često glumi teške i intenzivne likove, no kada dođe doma upravo joj kuhanje pomaže da se vrati u stvarnost tako da svake večeri kuha večeru za sebe ili za svoje društvo. Svoje večere pritom redovito bilježi na svom Instagram profilu na kojem možete pronaći serije kratkih objava u kojima dokumentira korak po korak svoj proces pripreme jela kao što su rezanci od tikvica u umaku, zapečene paprike punjene raznim nadjevima i slično… Duhovita i šarmantna, stvara s gledateljima odnos prijateljice s kojom biste rado skoknuli na video poziv kako biste kuhali skupa uz čašu vina ili čak jednostavni koktel i puno smijeha, što bi mogao biti pravi recept za uspjeh njenog novog kulinarskog projekta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 01:59