KUL PROJEKT

Carlos Santana predstavio je svoju liniju kave, a dio zarade ići će u dobrotvorne svrhe

 Jure Miskovic/Cropix
Za glazbenike prilično tešku godinu, Santana je odlučio iskoristiti na neobičan način

Svjetski poznat zbog svog glasa, Carlos Santana ovu je godinu iskoristio za predstavljanje vlastite linije kave, a kako bi stvar podigao na još višu razinu, dio zarade od prodane kave donirat će Milagro Foundationu, dobrotvornoj udruzi u stvaranju koje je i sam sudjelovao, a koja podupire mlade bez adekvatne potpore na području umjetnosti, obrazovanja i zdravstva.

Da je riječ o kavi s posebnom pričom govori i činjenica kako The Carlos Santana Coffee Company kavu uvozi iz cijelog svijeta, a glazbenik napominje kako je povezan s proizvođačima čija načela počivaju na etičkom i održivom načinu rada. Također, dodaje, svaka je vreća svježe pržena i kao takva odmah se stavlja na tržište.

Dobro je spomenuti kako Santana u ponudi ima čak šest različitih vrsta kave i svaka od njih nazvana je po jednom njegovom albumu. Tako u prvom jutarnjem crnom napitku možete uživati u, primjerice, "Smooth Blendu", "Oye Como Va Blendu" ili pak "Evil Ways Blendu". Kave dolaze u zanimljivo dizajniranim pakiranjima od 340 grama i mogu se kupiti po cijeni od 20 dolara.

Osim narudžbe kave putem službene stranice, zainteresirani se mogu prijaviti i u Santanin klub kave te dogovoriti da im ista bude isporučena na kućna vrata. Uz kavu, na stranici The Carlos Santana Coffee Company mogu se pronaći i drugi artikli poput majica, kapa, šalica i termosica, a svi proizvodi mogu se naručiti i u Hrvatsku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 00:25