NOVO U GRADU

Četiri chefa kuhaju za vas na ljetnom Fuliranju, a klince će raspametiti radionica crtanja sa sprejevima

Atmosfera na Fuliranju
 Martina Andrić

Jedan od najljepših zagrebačkih parkova u svoj je zeleni zagrljaj primio novi festival Fuliranje Jungle. Kreativna agencija Kokoš ili jaje pripremila je ljetnu varijantu slasnih zalogaja i pića & vrućih ljetnih ritmova u izvedbi sjajnih DJ’a. Uz već legendarne Ozrena Kanceljaka i Tomu Ricova DJ’irat će i predstavnici Hrvatske Funk Delegacije (Bocca Sofistifunk, D-Gree, Pips, Werft, Ilko Čulić), Pepi Jogarde iz Adriatic Coastinga, Jazzozo i William Collins te Edo Maajka sa svojim DJ setom. Iris MBM džunglom je zazelenio Strossmayerov trg, a svi biljkoljupci moći će od 17. do 19.7 i od 24. do 26.7 odabrati biljke po akcijskim cijenama uz mnoštvo stručnih savjeta, dok će dječica naučiti ponešto o biljkama pričalicama. Zadnjeg dana Festivala, 26.7. prodavat će se i biljke izložene na Festivalu.

image
DJ Ozren Kanceljak Kanca
Martina Andrić


Razne twistove i gastro varijacije pripremat će četiri chefa, Marko Palfi spravlja lagane tortilje, smokey burger, Better pizzu i street varijantu pilećih batkića, a Marin Medak priprema kombo u varijantama: burger, pulled pork i pileći ražnjić s cous cous salatom. Tzatziki wrap, salata od hobe i tropic hot-dog odabir su Mate Jankovića, a pastry chef Robert Hromalić, zasladit će posjetitelje prirodnim sladoledima uz jedan potpuno novi okus. U Staropramenovom restoranu na kotačima mći ćete naručiti njihovo pivo kao i jela koja je osmislio Marin Medak. Osim toga vina hrvatskih vinara, koktele i rakije potražite u The Baru te kućici GINgle Jungle.

image
Mate Janković, Marin Medak, Marko Palfi
Martina Andrić
image
Robert Hromalić
Martina Andrić
image
Pohanci s kremastom krumpir salatom Marka Palfija
Martina Andrić
image
Marko Palfi
Martina Andrić
image
Salata od hobotnice
Martina Andrić
image
Jelo Mate Jankovića
Martina Andrić

Graffiter Krešimir Golubić organizira za klince i klinceze od 10 do 15 godina radionice crtaonice u nedjelju 19. i 26.7. od 10 do 17 sati, a od 16 do 17 sati klinci će moći isprobati crtanje sprejevima na bazi vode. Svi klinci dobivaju i originalnu graffiti skicu autora sa svojim imenom ili nadimkom.

Fuliranje Jungle partnerski podržavaju Jamnica, Coca-Cola i G3 Spirits, a Festival se održava uz poštivanje svih epidemioloških mjera. Više informacija potražite na društvenim mrežama Fuliranja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 14:47