CIJELI SVIJET PRIČA O...

Chanel otvara zalogajnicu u kojoj neće biti hrane, komentari su više nego zanimljivi

 @diet_prada Instagram/
Zalogajnica poznatog brenda nudit će samo mala osvježenja, a u fokusu će ipak biti njihovi parfemi

Kako je objavljeno ovih dana, Chanel uskoro otvara malu zalogajnicu na mjestu gdje je nekada bila vrlo popularna Wythe Diner u Brooklynu. Budući da su američke zalogajnice tog tipa poznate kao mjesta s bogatim doručcima, burgerima i drugoj, zasitnoj hrani, veliku pozornost privukla je činjenica da u Chanelovoj zalogajnici hrane neće biti. Naime, stara zalogajnica bit će preimenovana u Chanel Lucky Chance Diner, a posjetitelji će ovdje moći isprobati novi Chanelov parfem, zaigrati igre na aparatima i fotografirati se s velikim bocama parfema.

Kako su najavili, od hrane će se nuditi tek mali zalogaji i osvježenja s logom Chanela. Zalogajnicu u novom ruhu posjetitelji će moći razgledati od 8. do 10. rujna, a potom, kako pišu strani mediji, postoji mogućnost da će ona biti srušena te da će se na mjestu nekada omiljenog Wythe Dnera graditi stanovi. Mnogi smatraju kako je Chanelov projekt zapravo lijep događaj za kraj postojanja ove zalogajnice, no drugi u svemu vide problem.

Naime, kada je izašla vijest o Chanelovoj zalogajnici, mediji i korisnici društvenih mreža instantno su se prisjetili izjave koju je svojevremeno dao Karl Lagerfeld, bivši kreativni direktor Chanela, a u kojoj je jasno dao do znanja da izbjegava šećer, sir i kruh te da nema poseban odnos s hranom.

"Sviđa mi se samo ono što mi je dozvoljeno. Ja sam iznad iskušenja i nemam slabosti. Kada u studiju vidim tone hrane koje je pripremljena za sve nas koji radimo na nekom projektu, za mene je to kao da je napravljeno od plastike. Ne pada mi na pamet da bi to ljudsko biće moglo staviti u usta. Ja sam kao životinja u šumi, ne diram ono što ne mogu jesti", izjavio je jednom prilikom.

Velike rasprave pokrenuo je i svojim izjavama o težini modela, ali i Karl Lagerfeld dijetom još 2001. godine, kada je otkrio da cijeli dan pije samo Coca Colu bez šećera.

"Pijem je otkad se probudim do trenutka kad legnem u krevet. Mogu je čak popiti i usred noći kada ne mogu spavati. Ne pijem kavu niti čaj, ništa drugo osim Coca Cole", rekao je jednom prilikom kontroverzni Lagerfeld.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 23:08