Avantura je počela

Chef David Skoko snima novi putopisni serijal po hrvatskim vinskim regijama

 Danijel Bartolić/Cropix
O tome se šuškalo na WFF-u, a sada je to "potvrdio" objavama na društvenim mrežama. Popularnog chefa gledat ćemo u zanimljivom serijalu!

Iako se o tome već šuškalo na ovogodišnjem izdanju Weekend Food Festivala u Rovinju, sad je postalo i službeno - chef David Skoko ima novi projek. Snima putopisni serijal o hrvatskim vinskim regijama koja će se prikazivati u nastavcima ove jeseni na nacionalnoj televiziji.

Kako doznajemo, novi serijal gledat ćemo u devet epizoda, a predstavit će neke od najznačajnijih hrvatskih vinarija od Istre, preko Dalmacije do Slavonije.

Da već radi na novom projektu vidljivo je i na njegovim društvenim mrežama gdje je chef David Skoko objavio nekoliko storyja na kojima najavljuje video format koji će, sigurni smo, biti gledan.

image
@ribarevsin/Instagram

Skoko već s ekipom na motoru obilazi vinarije i lokalitete poznate po vinskoj tradiciji, a s kojima će se družiti i gdje će kuhati - jer kakav bi to bio serijal sa Skokom u glavnoj ulozi bez kuhanja, doznat ćemo uskoro.

image
@ribarevsin/Instagram

Ono što možemo primijetiti iz objava je da je krenuo od obale, odnosno od njemu poznate regije, a gdje će ga vinske ceste odvesti, gledat ćemo na jesen na HTV-u.

image
@ribarevsin/Instagram

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:22