PUTUJ S RAMSAYJEM

Chef Gordon Ramsay sprema novi kulinarski show za koji traži avanturiste spremne na baš sve

 National Geographic/Justin Mandel
Putovanja i kuhanje tema su novog Ramsayjevog showa i upravo je u potrazi za potencijalnim kandidatima

Chef Gordon Ramsay u potrazi je za kandidatima za svoj novi show. Sve što od potencijalnih sudionika traži jest da vole hranu i putovanja te da su strastveni kada je u pitanju upoznavanje novih kultura.

Poziv je najprije objavio na Twitteru svoje produkcijske kuće Studio Ramsay pa sve zainteresirane uputio na prijavu putem službene stranice gdje se od njih traži da ocijene vlastite kulinarske sposobnosti, ali i navedu svoje fobije. Neka od pitanja odnose se i na prošla iskustva kandidata, društvene mreže koje trenutno koriste i uzbudljiva iskustva kroz koja su do sada u životu prolazili. Upravo sudeći prema obrascu postavljenom na stranici, jasno je, chef Ramsay za ljubitelje gastronomije sprema još jedan televizijski spektakl. Nažalost, prijave su otvorene samo za sudionike iz SAD-a pa nam za sada preostaje tek dočekati završetak snimanja i avanture mladih entuzijasta pratiti na malim ekranima.

Dobro je spomenuti i kako se Ramsay, osim pripremama za kulinarski show, bavi i kreiranjem programa za Gordon Ramsay Academy koja će se 2021. godine održati u engleskom Wokingu, a u sklopu koje će polaznici sudjelovati na različitim kulinarskim tečajevima, učiti o ugostiteljstvu, odrađivati praksu u priznatim restoranima i imati prilike družiti se sa slavnim chefom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 18:33