BORBA S PANDEMIJOM

Chef José Andrés pokrenuo novu inicijativu, sada cijepljenima nudi vaučere od 50 dolara

 @chefjoseandres Instagram/
Na svom je Twitter profilu objavio kako svaki cijepljeni gost dobiva vaučer koji može iskoristiti na nekoliko različitih lokacija

Poznati chef José Andrés objavio je na svom Twitteru kako svojim gostima želi ponuditi vaučere u vrijednosti od 50 dolara kako bi što više ljudi potaknuo na cijepljenje.

"Od sutra pa sve dok ne dođemo do 70 posto cijepljenih, svatko tko dođe u naš restoran s potvrdom o cijepljenju, dobit će vaučer od 50 dolara koji može iskoristiti u bilo kojem Think Food Group restoranu u Washingtonu", napisao je prošli petak.



Pravo na vaučer imaju svi oni cijepljeni od 8. svibnja kako bi se ohrabrili oni koji cijepljenje još uvijek odgađaju. Dovoljno će biti tek pokazati potvrdu o cijepljenju na ulazu u restoran, a vaučer će vrijediti idućih 30 dana na čak nekoliko lokacija.

Dobro je spomenuti i kako je u Washingtonu do sada cijepljeno tek oko 36 posto populacije, piše portal Fine Dining Lovers, a trenutni je cilj doći barem do 70 posto kako bi se život barem malo mogao vratiti u normalu.

José Andrés inače je veliki humanitarac i posljednjih godinu dana posvetio je radu na svom neprofitnom projektu Wold Central Kitchen kojem je cilj omogućiti hranu onima kojima je to najpotrebnije. Također, cijelo vrijeme trajanja pandemije strogo zagovara nošenje maski i cijepljenje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:07