Chef Mario Mihelj u Rougemarinu

Na posao su svi danas stigli nešto više ozarenih lica nego inače, a razlog je svima dobro poznat: produženi vikend. Pa ako se i vama lice ozari na samu tu pomisao, donosimo još jednu dobru vijest za sve koji nisu sigurni što će točno raditi. Dakle, ako putujete kući, sretan vam put. Ako ste pak u Zagrebu: u subotu 2. studenog u 20.00 h put pod noge i pravac Folnegovićeva.

Naime, u Bistrou Rougemarin chefa Marina Medaka ove subote kuha chef Mario Mihelj.

Sjednite na školske stolce pored velikih prozora pod ugodnom svjetlošću željeznih lampa i počastite se pravim jesenskom menijem za 95 kn.

Za tu ćete cijenu dobiti couvert, juhu od muškatne buče s pjenom od gorgonzole, confitiranu i glaziranu teleću koljenica sa šufnudlama od krumpira, vrganja i peršina, krostatu od jabuka s karamelom od cimeta te Eliscaffe El Salvador, Finca Santa Rita.

Rezervacije su obavezne, a nama se čini da je produženi vikend upravo postao još bolji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 11:28