ZANIMLJIVA SURADNJA

Christiano Ronaldo i popularni chef u studenom otvaraju restoran u Londonu

 Czn Burak Youtube/
Samo na Instagramu chefa i nogometaša zajedno prati više od 450 milijuna ljudi pa bi, čini se, njihov restoran mogao biti pravi hit..

Turski chef Burak Özdemir, CZN Burak, najpoznatiji po video objavama na društvenim mrežama TikTok i Instagram u kojima pokazuje kako kuhati na vatri, udružio se s poznatim nogometašem Christianom Ronaldom te su najavili kako uskoro zajedno otvaraju restoran u Londonu.

Burak je inače vlasnik pet lokala u Turskoj i Dubaiju, a sada je na taj popis odlučio dodati i novi londonski restoran CR7, piše portal Fine Dining Lovers. Iako detalji još uvijek nisu poznati, ipak je najavljeno kako bi restoran trebao biti otvoren u studenom ove godine i to u blizi londonske Baker Street.

"U 11. mjesecu ove godine otvorit ćemo lokal u Londonu u suradnji s Christianom Ronaldom. Ne želimo otkriti previše zato što želimo da sve ostane lijepo iznenađenje za otvaranje", komentirao je chef Burak za Daily Sabah.

Dobro je spomenuti kako ovo nije prvi put da se slavni nogometaš upušta u restoranski posao. Naime, 2018. godine, nakon dvije godine rada, zatvoren je njegov japansko-mediteranski restoran Zela, koji se nalazio u Covent Gardenu. No, s obzirom na to da chefa Buraka na Instagramu prati 33 milijuna pratitelja, njegov YouTube kanal više od 4 milijuna korisnika, a Christiana Ronalda samo na Instagramu prati 423 milijuna pratitelja, ovaj restoran mogao bi biti itekako velik hit.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 15:18