NOVO MJESTO

Čini se da Martićeva postaje bogatija za još jedno novo mjesto, otvara se drugi Kata brunch bar

 Berislava Picek/Cropix/
Nakon otvorenja lokala u zagrebačkoj Petrinjskoj, čini se, otvara se još jedan u Martićevoj ulici

Prolazeći zagrebačkom Martićevom, u nizu lokala u kojem se nalaze i Meat the King i Korica, zamijetili smo i onaj čiji nam je natpis dao naslutiti da će upravo ova, sve popularnija zagrebačka ulica, postati bogatija za još jedno sjajno mjesto. Naime, tamo se, čini se, uskoro otvara još jedan Kata brunch bar.

Prvi je lokal otvoren tek nedavno u Petrinjskoj ulici, a u pitanju je, kako smo već pisali, hibrid dućana i bistroa u kojem možete pronaći slastice, salate, sendviče i kruh bez glutena. Nude tako i domaću zlevku, tapioka kuglice i štapiće, burek, ali i slastice poput raznih keksa i kuglica, sirove torte, pa čak i kremšnite i čupavce.

Osim svježe pripremljenih jela, Kata brunch bar nudi i proizvode malih domaćih proizvođača.

"Stvarno su dobre reakcije kupaca, već nam se ljudi i vraćaju iako smo otvoreni manje od mjesec dana", ponosno nam je rekla Iva Zovko u našem razgovoru početkom lipnja, kada je lokal u Petrinjskoj tek otvoren, a u to smo se uvjerili i sami kada smo u nekoliko navrata svratili u Kata brunch bar u kasnijim popodnevnim satima i zatekli poluprazne vitrine. Čini se kako su Zagrepčani itekako zainteresirani za ovakvu vrstu hrane, stoga nam se otvaranje poslovnice u Martićevoj čini kao prilično dobar potez.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 02:31