PUNK PIVO

Crafter‘s i Brkovi napravili pivo: "Napravljeno je od finih sastojaka da ne boli glava sutradan"

 Crafter‘s Facebook/
Nakon benda Šank?! i Hladnog piva, još je jedan hrvatski bend predstavio svoje pivo

Nakon što se Hladno pivo udružilo s pivovarom Medvedgrad, a zagrebački punk bend Šank?! napravio svoje pivo u suradnji sa Zmajskom pivovarom, početkom kolovoza poznati domaći punk/rock/folk bend Brkovi na svojoj su Facebook stranici objavili kako je i njihovo pivo nastalo u suradnji s pivovarom Crafter's napokon u prodaji. Riječ je o pitkom lageru, a kako su napisali, to je upravo ono što su i htjeli. U objavi stoji i kako su zajedničkim snagama napravili pivo po mjeri čovjeka te kako u samu recepturu nisu htjeli ubacivati nikakve dodatke.

"Pitko je i napravljeno od finih sastojaka da ne boli glava sutradan", napisali su u objavi na svojoj Facebook stranici.

Pivo nosi naziv Brkovi PunkFolkWellness i na stranici Craftersa također je opisano kao lagan, jednostavan, tradicionalan češki lager namijenjen žestokim djevojkama i momcima, inspiriran glazbom balkanskih punk folk superstarova. Na stranici Craftersa pivo možete i naručiti, a 20 boca koštat će vas 265 kuna.

Osim putem web shopa, pivo se može nabaviti i u zagrebačkom Vrutku, Rockmarku, Dirty Old Shopu, Gastro shopu Pomalo Zg, a točeno se može isprobati na nekoliko lokacija u Zagrebu i Dugom Selu. Nabaviti se može i u Beer shopu Pomalo u Splitu i Kule u Biogradu na Moru. Sve lokacije potražite na Facebook stranici Brkova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 01:43