NOVA DOBRA HRANA

Danas je u prodaji najsočniji magazin u zemlji, ne propustite novo izdanje Dobre hrane

Ilok, 230920
Riba Keciga fotografirana u hotelu Dunav u Iloku.
Na fotografiji alas Tomislav Zajac lovi kecige na Dunavu.
 Danijel Soldo/Cropix
Danas je na kioscima novi broj Dobre hrane, a ovo su samo neke od tema koje vas očekuju

U nedjelju izlazi novi broj Dobre hrane. Moramo odmah na početku istaknuti našeg neprikosnovenog favorita što je tema o kultnim zagrebačkim restoranima koji se nalaze uz nogometna igrališta. Izdvojili smo doista sjajna mjesta gdje se jede dobro jede i dali svoje preporuke što ondje jednostavno morate probati!

image
Zagreb, 170920.
Restorani uz nogometne terene po izboru Antuna Samovojske, ponuda jela, prostor i vlasnici.
Foto: Berislava Picek/ CROPIX
Berislava Picek/Cropix


Sjajna tema je i škopčevina, odnosno izvorni recepti s dalmatinskog otoka koji njeguje kult jarećeg mesa. Naš dugogodišnji suradnik, znalac, ljubitelj dobrog tanjura dolce garba, čaše lunge bevande i druženja uz hranu Zoran Šimunić Šime napravio je doista iscrpan editorijal.

image
Vrnik, 280920.
Priprema jela od skopca.
Na fotografiji: Ivo Vilovic Ziza, Teta Neda, Renato Jurjevic, Maki Vilovic i Stipe Cenan.
Foto: Ante Cizmic/CROPIX
Ante Cizmic/Cropix
image
Zagreb, 090920.
Novootvorena slasticarnica Pierre na Ljubljanici.
Foto: Neja Markicevic/CROPIX
Neja Markicevic/Cropix
image
Zagreb, 240920.
Jela kao pite u slanoj i slatkoj varijaci Slavice Sagolj.
Na fotografiji: Pita jabuka; sljiva, kruska
Foto: Berislava Picek/ CROPIX
Berislava Picek/Cropix


Listopad ne možemo dočekati bez slatkog! Naša suradnica zaputila se u novootvorenu slastičarnicu u zagrebačkoj Ljubljanici i otkrila o čemu se radi, naravno nabavila je i recepte. Slavica ni ovog puta nije mogla odoljeti isprobavanju novih jela te je napravila slane i slatke pite, a recepte dijeli s čitateljima Dobre hrane. Ovo je samo dio tema koje vas očekuju u pravom jesenskom broju Dobre hrane. Jedva čekamo čuti vaše dojmove i javite nam se putem društvenih mreža!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 08:26