NOVO MJESTO

Danas je u Španskom otvoren Tori Streetfood, novi restoran chefa Vida Nikolića

 @tori.streetfood Instagram/
Ljubitelji azijskog street fooda sada u omiljenim specijalitetima mogu uživati i u zapadnom dijelu grada

Kako smo pisali nedavno, poznati domaći chef Vid Nikolić posljednjih je mjeseci vrijedno kreirao meni i pripremao prostor na adresi Trg Ivana Kukuljevića 5 i, kako je najavio na Instagram profilu TORI Streetfood, danas je napokon otvorio vrata svog novog restorana u Španskom. Sve aktivniji zapadni dio grada tako je postao bogatiji za još jednu adresu stvorenu za ljubitelje azijske kuhinje.

Na meniju Nikolićevog Torija od danas tako možete birati između jela poput parenih peciva s prženim pilećim zabatkom, salatom od jastoga i surimi rakova ili glaziranom potrbušinom. Tu su i zdjelice s rižom koje dolaze u kombinaciji s nekoliko priloga i hrskavom piletinom, tunom i jastogom, zatim zeleni curry te kung pao svinjetina, a na meniju ćete pronaći i prepoznatljive Dan Dan Noodlese te pad thai s piletinom i tofuom. Od deserata tu je toffee pudding sa sladoledom od vanilije te riža s kokosom i sorbetom od manga. Cijene jela kreću se od 40 kuna za parena peciva do 85 kuna za poke s tunom i jastogom. Za desert ćete pak morati izdvojiti 30, odnosno 32 kune.

Tori je otvoren svakog dana od ponedjeljka do subote od 12 do 22 sata, a kako stoji na službenoj stranici, nedjeljom je zatvoren. Za one nešto udaljenije, dobra je vijest i to da je chef Nikolić već u samom početku uveo i dostavu putem Wolta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 00:37