Ovaj totalno ljetni broj napravili smo s guštom. Imamo još gomilu priča koje smo htjeli s vama podijeliti, ali na kraju je izbor pao na ove. Naravno, uz stotine prijeđenih kilometara prikupili smo i neke priče od kojih se odmah ili primamo za glavu ili pucamo od smijeha.
Posjetili smo braću Marina i Josipa Nekića koji sa svojim pokretnim smokerom žare i pale cijelom Hrvatskom.
U potrazi za najboljim na tržištu, testirali smo ugljene za roštilj.
Donosimo vam čak 27 recepata za brze i ukusne tapase, slatke male zalogaje.
Otkrili smo novi domaći brend craft jabučnog octa.
Imamo i recepte za ledene poslastice za koje vam ovo ljeto neće trebati sladoledomat.
Sočne crvene rajčice iskoristili smo u finim i slasnim jelima.
Vedran Gulin iz SOI Fusion bara odveo nas je na rasadnik smokava SKINK u Rovinj da isprobamo kakav okus ima lišće tog mediteranskog stabla.
Isprobali smo pet kolača iz popularne slastičarnice Amélie koja je nedavno proslavila veliku obljetnicu.
Posjetili smo restorane Pod zidom, El Toro i Lešić Dimitri pa zabilježili naše dojmove.
Otkrili smo tko je tko u najvažnijem hrvatskom vinorodnom području.