BRAVO PIVARI

Daruvarska pivovara donirala 3500 limenki piva i priključila se pomoći stradalima od potresa

 Tomislav Gašpar/mojportal.hr/
Grad Daruvar i Daruvarska pivovara donirali 3500 limenki DA piva potresom teško pogođenoj općini Majur

Da je važno pravovremeno djelovati, znaju i u Daruvarskoj pivovari. Tako su u potresom teško pogođenu općinu Majur, nedaleko Hrvatske Kostajnice, početkom tjedna poslali paket od oko 3500 limenki popularnog daruvarskog DA piva pa barem na trenutak oraspoložili tamošnje stanovnike, piše mojportal.hr.

Akciji su se priključili i poznati daruvarski vinar Saša Pervan te daruvarski stolar Tomislav Gašpar koji su pakiranja piva odvezli u Majur, a kako piše mojportal.hr, tamošnji su stanovnici poručili kako je upravo ova donacija najdraža koju su dobili no kako im zbog previše posla ne pada na pamet opijati se, već će im donirano pivo dobro doći da se tek malo opuste.

Pervan i Gašpar za mojportal.hr rekli su i kako su ih stanovnici Majura dočekali više nego srdačno, ponudili im okrjepu pa im pojasnili kako su iznimno zahvalni na svim donacijama hrane, no kako trenutno nemaju gdje kuhati pa ih je stoga ova pošiljka piva, kojom će barem nakratko zamijeniti vodu, i više nego razveselila, prenosi mojportal.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:53