ZANIMLJIVA IDEJA

David Chang i Priya Krishna napisali potpuno drugačiju kuharicu za kućne kuhare

 @davidchang Instagram
"Cooking at home" Davida Changa i Priye Krishne je nova kuharica iz koje želimo učiti

Javnosti najpoznatiji po Momofuku restoranima i proizvodima, kuharicama, ali i po voditeljskoj ulozi u Netflixovom serijalu "Ugly Delicious", chef David Chang je u suradnji s autoricom Priyom Krishnom napisao neuobičajenu kuharicu. Naime, dok se chefovi u svojim kuharicama najčešće okreću novim kombinacijama okusa i otkrivaju nove tehnike, Chang i Krishna odlučili su napraviti zbirku savjeta i recepata za kućne kuhare. Razmišljajući o tome kako su kuhale njihove majke i bake, stvorili su vodič kroz pametnije i brže načine pripreme još ukusnijih svakodnevnih jela.

U knjizi "Cooking at Home or, how i learned to stop worrying about recipes (and love my microwave): a cookbook" tako ćete pronaći savjete za najbolje načine na koje možete iskoristiti smrznuto povrće, one koji će vam pomoći pri prilagođavanju okusa, ali i one koji će vas naučiti kada je jednostavno vrijeme da odbacite recept koji ste do sada slijepo slijedili i vodite se osjećajem. Kuharica je svojevrsni vodič Davida Changa kroz koji možete naučiti kako i kada zamijeniti jednu namirnicu drugom, kako prilagoditi recept, u kojem trenutku možete iskoristiti prečac pri kuhanju i mnogo više.

"Naučit će vas razmišljati kao chef... koji je naučio prestati razmišljati kao chef", stoji u opisu "Cooking at Home" kuharice.

Kuharica je trenutno dostupna za prednarudžbe, a na police knjižara i u web shopove stiže 26. listopada. Cijene će se kretati oko 25 do 30 dolara ili 160 do 190 kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 17:24