DUGOOČEKIVANI BISTRO

Deni Srdoč ovaj petak u Rijeci otvara svoj wine bistro Hidden, ovdje je sve što trebate znati

 Filip Grzincic/
Iako će Srdoč i dalje kuhati u Nebu, odlučio je otvoriti restoran kroz koji će se gostima nuditi jela od sezonskih namirnica

Ovog petka, 14. travnja, u Rijeci se napokon otvara dugoočekivani wine bistro Hidden hrvatskog chefa Denija Srdoča. Poznati chef je vlasnik i investitor, a ideja iza projekta je gostima ponuditi jela pripremljena od svježih, lokalnih namirnica. Kako nam je svojevremeno ispričao Srdoč, kuhari u Hiddenu svako će jutro obilaziti tržnicu i u restoran donositi najbolje od toga dana.

Također, kako je u pitanju wine bistro, poseban fokus bit će na vinima pa će se tako nuditi čak 150 vinskih etiketa iz Hrvatske i svijeta. Vina će se moći konzumirati u samom lokalu, ali i kupiti za van.

Važno je dodati i kako je Srdoč napomenuo da sam neće kuhati u Hiddenu, ali je formirao tim u koji vjeruje. Jela mladog chefa i dalje će se moći kušati u restoranu Nebo, u hotelu Hilton Costabella. Otkrio nam je i kako mu je najveća želja stvoriti nove kuhare koji će se kroz Hidden moći izraziti i stvoriti svoj put te kako ga projekt iznimno veseli jer, smatra, u Rijeci baš nedostaje ovakav tip bistroa.

Kako je najavio Deni, wine bistro će raditi od utorka do subote, od 12 do 23 sata, a nedjeljom i ponedjeljkom bit će zatvoren. Prve goste primat će od petka u 17 sati, a upravo je prvi dan, objavljeno je na društvenim mrežama, u potpunosti rasprodan. Ipak, ako vikend provodite u Rijeci ili kroz nju prolazite, razmislite o odlasku u Hidden i svoj dolazak obavezno najavite.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 12:10