Zvuči sjajno

Dino Galvagno se vraća u Zagreb! Kuhat će jela od namirnica koje još uvijek možda niste probali

 Mario Kučera
Sve je toliko oduševilo njegovo gostovanje u RougeMarinu da su ga odlučili ponoviti, ali na drugu temu!

Nakon što je početkom siječnja u RougeMarinu Dino Galvagno brojne goste zadivio jelima od mesa mangalice, čemu smo i sami svjedočili i pisali, jedan od najvažnijih hrvatskih chefova najavio je novo gostovanje na istom mjestu - RougeMarin Bistrou. Ovoga puta tema nije Lika, a ni svinja iz slobodnog uzgoja već, kako nam je okrio domaćin - Marin Medak, invazivne vrste i održivost.

image
Bojan Haron Markičević

Više o prvoj Galvagnovoj večeri u Rougemarinu pročitajte ovdje.


Chef Galvagno tako će uz domaćina pripremiti večeru od 3 plus 3 sljeda, koja je najavljena za četvrtak, 14. ožujka. Na meniju će biti neke od namirnica koje možda još nikad niste probali, a to su, primjerice, plavi rak i vepar. Kako i inače stvara dobro promišljena, moćna jela, za očekivati je da nas idućeg četvrtka očekuje neponovljivo iskustvo, pogotovo kad zajedno kuhaju Galvagno i Medak.

Svoje mjesto za večeru koja počinje u 20 sati i košta 72 eura po osobi već sad možete rezervirati na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Inače, chef Galvagno u posljednje vrijeme živi u Lici, kod Donjeg Lapca, gdje zajedno sa svojom partnericom Ivanom Kukić vodi OPG Latibula, a povremeno radi kao konzultant na postavljanju ili redefiniranju raznih restorana. Mnogima je poznat još iz zagrebačkog restorana Prasac, kasnije iz Pete četvrtine, a potom i po televizijskim angažmanima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 09:46