Vikend za slavlje

Dobra glazba, odlično pivo i sočni burgeri za 30. godina Pivovare Medvedgrad, stižu Bare i Majke, Let 3, Pipsi...

Uživajte u veseloj proslavi i dobrom pivu uz zvučna imena s domaće glazbene scene

Kada je prije trideset godina na uglu Savske i Vukovarske ulice u Zagrebu otvorena mini pivovara i Pivnica Medvedgrad, malo tko je mogao pretpostaviti kakav će to utjecaj imati na način na koji se na ovim prostorima doživljava pivo, a kamoli da će to udariti temelje današnjeg craft pivarstva. Zahvaljujući kvaliteti svog piva, izborili su se za vodeće mjesto na pivskoj sceni, a upravo ove godine slave okrugli, 30. rođendan.

image
Tomislav Krišto/Cropix

Kao uvod u rođendanski tulum, već u subotu, 18. svibnja, odvija se pravo zagrijavanje. Svibanjska subota u dvorištu Pivovare Medvedgrad donosi otvorena vrata pivovare, popust i zabavu od jutra do kasne večeri. Na svoje pivo u bocama nude 30 posto popusta, s rasprodajom koja počinje te subote već u 11 sati, što znači da se od jutra možete dovesti do pivovare i napuniti auto pivom. To je idealna prilika za sve koji taj vikend roštiljaju da se opreme svojim omiljenim pivom.

Burgere za posjetitelje pripremat će braća Maturanec iz M Brothersa, a točit će se hladno Medvedgrad pivo. Te subote, u 17:30 sati i 18:30 sati održava se i razgledavanje pivovare, a posjetitelj će moći i sami prošvrljati pivovarom prije koncerta Ljetnog kina te večeri.

Glavna proslava rođendana Pivovare Medvedgrad ove će se godine protegnuti na puna dva dana, i to u petak, 5. srpnja i subotu, 6. srpnja 2024. kada se u dvorištu Pivovare Medvedgrad održava Brundanje - Craft, Rock & Street Food festival. U dvorištu pivovare, u Huzjanovoj ulici 36, s početkom od 17 sati i ove ćete godine moći iskusiti pivovaru svim čulima s više od 10 različitih vrsta Medvedgrad piva, dvije pivske premijere, uz razgledavanje pivovare, odlične rock koncerte te vrhunski street food.

image
Biljana Blivajs/Cropix
image

Na fotografiji: Igor Mijić, Ivan i Petar Nauković

Biljana Blivajs/Cropix

U petak će nastupiti bendovi Jonathan, Goran Bare i Majke te Let 3, dok će u subotu posjetitelji moći poslušati Savršene Marginalce, Kojote, Juru Stublića i Film te Pips Chips i Video Clips.

Za hranu će biti zadužena ekipa iz Picnica, M Brothersi koji će spremati svoje mesne specijalitete i burgere, a posjetitelji će moći kušati i Ferdinand knedle. Osim piva, ove će godine u ponudi imati i koktele te ostala pića. Ulaznica od 25 eura po danu kupuje se preko poveznice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 12:15