EKSKLUZIVNO

DOBRA HRANA I VINART VAS NAGRAĐUJU: Osvojite ulaznice za sjajne vinske radionice

 Marko Miscevic/Cropix/Cropix
Samo za čitatelje Dobre hrane i Jutarnjeg lista uspjeli smo prikupiti nekoliko ulaznica za edukativne vinske radionice

Vinart Grand Tasting je jedan od najvažnijih vinskih događaja u Hrvatskoj. Ove godine održava se u zagrebačkom Muzeju Suvremene Umjetnosti na platou sa sjeverne strane i to od 3. do 4 lipnja. Ovoj važnoj vinskoj manifestaciji prethodi cijeli niz edukativnih vinskih radionica koje drže vinski stručnjaci, a ekskluzivno za čitatelje Dobre hrane i Jutarnjeg lista uspjeli smo dobiti nekoliko ulaznica za radionice.

Vinske radionice zamišljene su kao putovanje kroz vinske vertikale u cilju upoznavanja različitih vinskih regija. Ne sumnjamo kako ćete otkriti izvanredne etikete i nadograditi svoje znanje o vinima.

U srijedu, 2. lipnja, vodimo vas na sjajnu radionicu koja će se održati u zagrebačkom Hotelu Dubrovnik. Sve što morate jest pustiti mašti na volju i kreativno odgovoriti u komentarima na Facebooku Jutarnjeg lista na nagradno pitanje, a dvoje najkreativnijih osvaja 2 ulaznice kako bi mogli povesti i svoju pratnju. Dobitnike ćemo objaviti u utorak, 1. lipnja u 10 sati ujutro.

Pitanje je jednostavno: Zašto biste baš vi htjeli osvojiti ulaznice za vinsku radionicu?

28.05. u 14 sati - Radionica: VERALDA - MALVAZIJE S AUTORSKIM POTPISOM

Luciano Visintin je jedan od najkreativnijih vinara u Istri kod kojeg igra, istraživanje i pomicanje granica nikada ne prestaje. Prvi je osvojio veliku internacionalnu medalju (Decanter platinu - Best in show) za jedno istarsko crno vino, a sada je zaronio duboko u malvaziju i u traganje za njenim krajnjm dometima. Luciano Visintin i Milan Budinski Vas pozivaju da zajedno istražite novosti kroz spoj kreativnosti i ekološke proizvodnje tradicionalnih sorti.

Predavači: Milan Budinski i Luciano Visintin

Detaljnija pravila natječaja pročitajte ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 01:29