MAGAZIN DOBRA HRANA

Dobra hrana ide dalje! Nismo nestali, dolazimo još veći, bolji i kvalitetniji, evo detalja

 Privatna Arhiva/
Nismo se ugasili, već postajemo još veći! Pročitajte riječ urednika Dobre hrane

Dobra hrana ide dalje! Za vas pripremamo lijepo iznenađenje, ali budući da ste iskazali zabrinutost jer 8. siječnja svoj omiljeni gastromagazin niste zatekli na kioscima, odlučili smo otkriti vam barem dio onoga što vas čeka.

Dakle, osim što je sadržaj Dobre hrane, kao i ostalih nedjeljnih magazina Jutarnjeg lista, postao dijelom novog priloga N2, pa nas i dalje možete pratiti svake nedjelje u tiskanom izdanju, odlučili smo naš magazin podići na višu razinu i učiniti ga pravim kolekcionarskim izdanjem (iako dobro znamo da ste ga sakupljali i dosad). Dobra hrana odsad više neće izlaziti svake prve nedjelje u mjesecu. Jednostavno, u tom nam je formatu postalo tijesno - proizvodili smo puno sadržaja i prečesto smo atraktivne teme, da bismo ih uopće objavili, morali stiskati na premalen broj stranica. A zasluživale su više svega - više prostora, više detalja i elaboracija.

Tako, na primjer, mnoge izvrsne fotografije nismo objavili onako kako su zaslužile, a mnoge nismo objavili uopće. Morali smo prilagođavati layout skromnim uvjetima, pa i kratiti tekstove kako bi stali na ograničen prostor. Stoga smo odlučili od ove godine magazin Dobra hrana objavljivati kvartalno, odnosno četiri puta godišnje, na barem tri puta većem broju stranica, u novom formatu, na kvalitetnijem papiru i u boljem tisku.

Cijela redakcija već sad punom parom radi na novom projektu, usporedo podižući i frekvenciju i kvalitetu sadržaja našeg web portala. Ukratko, pred nama su novi izazovi i nadamo se da ćete vi, naši čitatelji, dok u ožujku budete listali novi, opsežniji i ljepši magazin, zadovoljno zaključiti da je vrijedilo čekati.

Vaš urednik,

Gordan Zečić

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. travanj 2024 04:21