LUDILO ZA KOLAČIMA

Dolly Parton raspametila Amerikance paketima za izradu kolača koji su planuli već u pretprodaji

 Aff-usa/shutterstock/Aff-usa/shutterstock
Pjevačica Dolly Parton i proizvođač hrane Duncan Hines napravili pakete za izradu kolača koji su već u pretprodaji planuli.

Kulinarska suradnja američke country pjevačice Dolly Parton i proizvođača hrane Duncan Hines rezultirala je paketima za izradu kolača koji su već u pretprodaji planuli.

U srijedu je planulo 1400 paketa za pečenje kolača ponuđeno na internetskoj stranici proizvođača hrane po cijeni od 40 dolara.

Paket se sastoji od smjesa za kolače od kokosa i banane, dvije vrste glazura od maslaca te drugih dodataka uključujući kartice s receptima.

Kupci koji žele nabaviti paket inspiriran južnjačkim receptima mogu se prijaviti online kako bi bili obaviješteni o njegovoj dostupnosti.

"Oduvijek sam voljela kuhati i, odrastajući na jugu, posebno volim tu autentičnu vrstu kuhanja mama i tata", rekla je Parton. "Uzbuđena sam što ću lansirati vlastitu liniju smjesa za kolače i glazura s Duncanom Hinesom, donoseći drugima to slatko iskustvo pečenja u južnjačkom stilu u kojem uživam".

Ovo nije prvi izlazak Dolly Parton u gastronomske vode. Naime, proljetos je, u suradnji s brendom sladoleda Jeni´s plasirala na tržište sladoled od jagode i pereca. Ni tada nije išla u megalomansku produkciju te je napravljeno samo 10 000 pakiranja. Ludilo za spomenutim sladoledom bilo je toliko da su ljudi čekali u redu na svoje pakiranje (jedan čovjek mogao je kupiti samo 2 proizvoda), a navalom na online trgovinu, kupci su "srušili" internetsku stranicu.

Paketi za izradu kolača bit će dostupni u supermarketima od ožujka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 03:17