U punom zagrebačkom Petom kupeu, u ponedjeljak, 29. rujna, dodijeljene su nagrade najboljim restoranima i chefovima u sklopu 14. sezone Dobrih restorana, u organizaciji portala Dobra hrana i Jutarnjeg lista, a uz podršku sponzora projekta Hrvatske Turističke Zajednice, METRO Hrvatska, Badel 1862, Raise the Bar i PBZ Card.
Nakon što su se gosti u dobrom raspoloženju okupili, dodijeljene su nagrade restoranima u kategorijama Najbolji tradicionalni restoran, Najbolji restoran urbane kreativne kuhinje, Najbolji hotelski restoran visoke kategorije i Najbolji restoran visoke kuhinje, a zatim i najboljem mladom chefu, pastry chefu i chefu godine, restoranu za vinsku kartu godine i na kraju Grand Prix za višegodišnju izvrsnost. Tko su dobitnici pogledajte na poveznici u nastavku.
Okupljeni su večer nastavili u dobroj atmosferi, druženju, uz koktele i vino, ali i zalogaje za koje se pobrinula ekipa iz Rougemarina. Veliku galeriju fotografija ostavljamo u nastavku.
Valerija Milković, voditeljica proizvoda - eno-gastro iskustva/Odjel za razvoj turističkih proizvoda, Mihaela Bešlić, Nela Ban, Edna Tanušaj
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....