PRIJE BLAGDANA...

Dvije dobre radionice: naučite raditi slatke klasike i blagdanska plant based slana jela

 Ustupljena fotografija
Majstor za slatko Darko Debić održat će radionicu na kojoj će polaznicima pokazati kako se rade blagdanske slastice, a Nataša Rajčević i Jelena Markota kako napraviti jela u plant based varijanti

Studio specijaliziran za fotografiju hrane i videografiju Flavorific ovih je dana najavio dvije uzbudljive radionice. Kažu kako su na ideju došli s ciljem širenja znanja i iskustva članova njihovog tima koji, među ostalima, čine Darko Debić, Jelena Makota i Nataša Rajčević. Upravo će oni biti voditelji blagdanskih radionica.

Darko Debić inače je poznato lice iza Instagram profila i bloga Samo jedan griz, a najpoznatiji je po svojim slatkim kreacijama koje njegove pratitelje nerijetko ostavljaju bez riječi. Na Darkovim radionicama polaznici će učiti kako se rade slastice Bûche De Noël, makovnjača i orahnjača te klasični linzeri s pekmezom.

image
Ustupljena fotografija

Jelena Markota i Nataša Rajčević, plant based snage Flavorifica će, pak, polaznicima pokazati nekoliko varijanti blagdanskih klasika u novom ruhu. Radit će tako lisnate zalogaje, francusku salatu s domaćom majonezom, glazirani tofu s prokulicama i makovnjaču u plant based varijanti.

image
Ustupljena fotografija

Cijena obje radionice je 80 eura, a ako se prijavite u paru cijena po osobi iznosi 65 eura. Darko će radionicu održati 14. prosinca, dok je plant based blagdanska radionica na redu 15. prosinca. Više detalja potražite na njihovim društvenim mrežama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:09