Studio specijaliziran za fotografiju hrane i videografiju Flavorific ovih je dana najavio dvije uzbudljive radionice. Kažu kako su na ideju došli s ciljem širenja znanja i iskustva članova njihovog tima koji, među ostalima, čine Darko Debić, Jelena Makota i Nataša Rajčević. Upravo će oni biti voditelji blagdanskih radionica.
Darko Debić inače je poznato lice iza Instagram profila i bloga Samo jedan griz, a najpoznatiji je po svojim slatkim kreacijama koje njegove pratitelje nerijetko ostavljaju bez riječi. Na Darkovim radionicama polaznici će učiti kako se rade slastice Bûche De Noël, makovnjača i orahnjača te klasični linzeri s pekmezom.
Jelena Markota i Nataša Rajčević, plant based snage Flavorifica će, pak, polaznicima pokazati nekoliko varijanti blagdanskih klasika u novom ruhu. Radit će tako lisnate zalogaje, francusku salatu s domaćom majonezom, glazirani tofu s prokulicama i makovnjaču u plant based varijanti.
Cijena obje radionice je 80 eura, a ako se prijavite u paru cijena po osobi iznosi 65 eura. Darko će radionicu održati 14. prosinca, dok je plant based blagdanska radionica na redu 15. prosinca. Više detalja potražite na njihovim društvenim mrežama.