Novo

Breadclub se neviđeno brzo širi, najavili su dolazak u zapadni dio grada, otvaraju na Vrbanima

 Marko Miscevic/Cropix/
Kako su objavili na svojim društvenim mrežama, novu poslovnicu na Vrbanima

Jedna od najpopularnijih zagrebačkih pekarnica te jedna od malobrojnih s ponudom pekarskih proizvoda od kiselog tijesta, otvara se na još jednoj, četvrtoj lokaciji.

Kako je najavila ekipa iz Bread Cluba na svom Instagram profilu, novu poslovnicu otvaraju na zagrebačkoj Horvaćanskoj cesti 154 na Vrbanima.

image
Marko Miscevic/Cropix/

Ovo će biti već četvrti lokal koji će ekipa iz Bread Cluba u posljednje tri godine otvoriti. Prvi Bread Club na zagrebačkoj Trešnjevci otvoren je u travnju 2019. godine u Trakošćanskoj ulici, potom su otvorili i poslovnicu u Vlaškoj ulici, u sklopu koje se nalazi i manji prostor za sjedenje i uživanje u toplim napicima i njihovim pekarskim proizvodima pa Bukovačka cesta i sad na Vrbanima. Također, već neko vrijeme gledamo i mali lokal oblijepljen naljepnicama s natpisom Bread Club preko puta tržnice Dolac gdje bi, pretpostavljamo, ova ekipa trebala otvoriti još jednu svoju poslovnicu.

image
Marko Miscevic/Cropix/

ŠTO ISPROBATI U BREAD CLUBU?

U slučaju da još uvijek niste imali prilike posjetiti jednu od Bread Clubovih pekarnica, dobro je dodati i kako se ovdje nude pekarski proizvodi kao što su različite vrste kruha (od klasičnog bijelog, preko pirovog, do kukuruznog), zatim kroasani, pizze i sendviči, cruffini i druga slatka peciva te keksi. Naš favorit svakako je njihova focaccia i hrskava izvana, prozračna iznutra pizza margherita, zatim odlična focaccia, bogati cruffin s pistacijom i keksi s čokoladom, a nikako ne smijemo zaboraviti niti njihovu sjajnu makovnjaču, recept za koju su nam otkrili.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 11:41