PO KRUH I CRUFFIN

Ekipa iz Bread Cluba najavila otvaranje nove poslovnice, otkrili i gdje će se nalaziti

 Marko Miscevic/Cropix/
Kako su objavili na svojim društvenim mrežama, novu poslovnicu otvaraju na zagrebačkoj Bukovačkoj cesti

Jedna od najpopularnijih zagrebačkih pekarnica te jedna od malobrojnih s ponudom pekarskih proizvoda od kiselog tijesta, otvara se na još jednoj, trećoj lokaciji. Kako je najavila ekipa iz Bread Cluba na svom Instagram profilu, novu poslovnicu otvaraju na zagrebačkoj Bukovačkoj cesti, a tim povodom u potrazi su i za novim zaposlenicima. Objavili su tako i oglas za posao.

image
Marko Miscevic/Cropix/

Ovo će biti već treći lokal koji će ekipa iz Bread Cluba u posljednje tri godine otvoriti. Prvi Bread Club na zagrebačkoj Trešnjevci otvoren je u travnju 2019. godine u Trakošćanskoj ulici, potom su otvorili i poslovnicu u Vlaškoj ulici, u sklopu koje se nalazi i manji prostor za sjedenje i uživanje u toplim napicima i njihovim pekarskim proizvodima, a sada je na red došla i Bukovačka. Također, već neko vrijeme gledamo i mali lokal oblijepljen naljepnicama s natpisom Bread Club preko puta tržnice Dolac gdje bi, pretpostavljamo, ova ekipa trebala otvoriti još jednu svoju poslovnicu.

image
Marko Miscevic/Cropix/

ŠTO ISPROBATI U BREAD CLUBU?

U slučaju da još uvijek niste imali prilike posjetiti jednu od Bread Clubovih pekarnica, dobro je dodati i kako se ovdje nude pekarski proizvodi kao što su različite vrste kruha (od klasičnog bijelog, preko pirovog, do kukuruznog), zatim kroasani, pizze i sendviči, cruffini i druga slatka peciva te keksi. Naš favorit svakako je njihova hrskava izvana, prozračna iznutra pizza margherita, zatim odlična focaccia, bogati cruffin s pistacijom i keksi s čokoladom, a nikako ne smijemo zaboraviti niti njihovu sjajnu makovnjaču, recept za koju su nam nedavno i otkrili.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. srpanj 2022 00:38