NOVO MJESTO

Ekipa iz Noela otvorila je još jednu pekarnicu u centru Zagreba, evo detalja

 Ustupljena Fotografija/
Osim na Iblerovom trgu, gdje je sada otvorena treća pekarnica, uskoro planiraju otvoriti i četvrtu u zagrebačkoj Vlaškoj ulici

Ovih je dana otvorena još jedna, treća Noel Bread&Deli pekarnica, što znači da ih Zagreb sada ima čak tri. Uz originalnu adresu Popa Dukljanina 1 i Masarykovu 24, treća pekarnica nalazi se na Iblerovom trgu 6.

Na sve tri adrese ponuda je ista, pa tako i na Iblerovom trgu kupci mogu kupiti dobar sourdough kruh, različite sendviče, poput onog s mortadelom ili vege, o kojem smo svojevremeno i pisali kao vrlo dobrom, zatim prazne i punjene kroasane, peciva te slatke zalogaje.

image
Ustupljena Fotografija/
image
Lidija Lončarić/

Trenutno tako nude biskvit kolač od limuna koji nam se posebno sviđa, tart s jabukom, a u ponudi još uvijek imaju i krafne s dvije vrste punjenja, kroasane s maslacem od lješnjaka, svojevremeno superpopularne maritozze, babke i slično.

Iz Noel Bread&Delija poručuju kako od početka sve proizvode rade sami, ručno i ne sadrže aditive niti konzervanse.

image
/Danko Šimunović

Osim krušnih proizvoda i peciva, u Noel Bread&Deliju kupiti možete i kombuchu, koju radi Noelov bar manager Karlo Ferenčak.

Također, kako su najavili, u planu je i skoro otvaranje četvrte pekarnice u Vlaškoj, koja će biti ujedno i njihova centralna lokacija za pripremu proizvoda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 10:28