BRAVO

ELISCAFFE POKRENUO DOSTAVU KAVE: "Nitko ne može znati kako će se odigrati ova utakmica života, ali mi u proizvodnji ne stajemo!"

 Boris Kovacev / CROPIX
 

Svatko tko cijeni dobru šalicu kave i više je nego upoznat s likom i djelom Nika Orošija. Stupanjem na snagu zabrane o radu ugostiteljskih objekata, prekretnica je u poslovanju svih pa tako i kultnog coffee bara Eliscaffea. Ipak, to nije spriječilo karizmatičnog barista da svojim vjernim gostima i ljubiteljima kave omogući da i dalje uživaju u kavi koju prži i pronalazi diljem svijeta.

Eliscaffe Facebook page

- Ne znam hoćemo li dati gol za izjednačenje jer je utakmica tek počela, a ja se susreo s novim okolnostima, ali ne želim se predati! Možda su na snagu stupile zabrane, ali to ne znači da ne možemo stvoriti svjetlo u mraku koji se nadvio nad nama. Mi u proizvodnji idemo dalje i bez socijalnog kontakta dostavljat ćemo kavu mljevenu ili u zrnu diljem Hrvatske, u suradnji s Mail Boxes Etc. Hrvatska, a u Zagrebu ću osobno preuzeti dostavu - rekao je Nik.

Dostava je besplatna, narudžbe primaju cijeli dan, a dostavljaju ih od 10 do 13 sati. Ovo je izvrsna prilika da podržite svoje pržioničare, male obrtnike i sve koji se na bilo koji način trude održati svjetlo uključeno. Dostupna su pakiranja od 125, 250 i 500 g po cijeni od 39 do 119 kuna, a više o vrstama kave i načinu mljevenja potražite na njihovim službenim stranicama ili društvenim mrežama Eliscaffea. Iako jedva čekamo vrijeme kad ćemo ponovno moći ispijati kavu u Eliscaffeu, pozdravljamo inicijativu da se sjajan proizvod nađe u domovima istinskih zaljubljenika u kavu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Instagram

Twitter


Sve o kampanji #OSTAJEMDOMA doznaj na jutarnji.hr/ostajemdoma

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 04:16