Novo

Foie gras priznatog francuskog brenda od sada je dostupan i na zagrebačkim adresama

Rougie foie gras
 Petra Miksik
Miva galerija vina u svoju je ponudu uvela proizvode francuskog brenda koji obožavaju kako chefovi, tako i gurmani diljem svijeta

Rougié guščja foie gras u staklenom pakiranju, Rougié pačja foie gras u metalnom pakiranju te Rougié guščje rillette u staklenom pakiranju noviteti su u ponudi Miva galerije vina.

Riječ je o brendu koji je nastao u Francuskoj 1875. godine otvaranjem gurmanske trgovine. Snagom svoje sve šire reputacije, tvrtka koju su vodili Léonce Rougié, potom i njegov sin Jean Rougié, stekla je internacionalni status u 1950-im godinama, a danas se Rougié može naći u 120 zemalja širom svijeta. Rougié je jamstvo za visoku kvalitetu proizvoda, a velika se pozornost u proizvodnji posvećuje i održivom poljoprivrednom gospodarstvu.

Dobro je spomenuti i kako će se upravo Rougié guščja i pačja foie gras odlično složiti s prepečenim kruhom i kandiranim lukom ili pak smokvama, također iz Rougié ponude. Najvažnije, cjelokupan asortiman možete pronaći Miva galerija vinotekama u Teslinoj i Vukovarskoj ulici ili na Miva web shopu. Osim toga, na istim vas mjestima čekaju i vrhunska vina, pjenušci ili šampanjci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 17:30