NAJBOLJA PIZZA U GRADU

Franko‘s otvara dva nova lokala pod novim brendom, nudit će samo jedan tip pizza, saznali smo detalje

Njihove klasične pizze već su prilično popularne među onima koji uvijek radije biraju dostavu nego odlazak u restoran

Zagrebačka pizzerija Franko‘s, koja je tri godine zaredom uvrštena na listu 50 najboljih europskih pizzerija, saznajemo, ovih se dana širi. Iako su najpoznatiji po svojim sjajnim napoletanama, mnogi posebno uživaju u njihovim oldschool varijantama pizza koje su dostupne putem dostave. Upravo takve pizze radit će i u svoja dva nova lokala, koja planiraju otvoriti u idućih 15-ak dana, otkrio nam je voditelj Frankosa Ivan Šetka.

"Riječ je zapravo o novom projektu koji nosi naziv ‘Oldschool by Franko‘s‘. To je brend u sklopu kojeg radimo klasične pizze, a ne napoletane i koji funkcionira na principu take out-a. Do sada smo već otvorili dvije takve poslovnice, u Dubravi i na Jarunu, a sada smo to odlučili malo proširiti i dodati nekoliko stolova u sklopu svakog lokala kako bi gosti u pizzama mogli uživati i na licu mjesta", rekao nam je Šetka i dodao: "Često nas pitaju zašto nismo dostupni i u drugim dijelovima grada pa smo se tako odlučili za nove lokacije, i to jednu u Novom Zagrebu i jednu u samom centru grada, na adresama Ulica Vladimira Varićaka 12 te Vlaška ulica 68."

image
Ustupljena fotografija

Uz pizzu, na novim lokacijama moći će se naručiti i piće, a cijela stvar funkcionirat će na self service principu. Gosti će, dakle, sami uzimati kutiju s pizzom i piće, odnijeti ih za jedan od nekoliko visokih stolova, gdje će zatim u njima i uživati. Osim toga, pizze će se ovdje podizati za van, a moći će se naručiti i putem dostave koja neće biti povezana s niti jednim dostavnim servisom već će iz Franko‘sa besplatno dostavljati sami.

image
Ustupljena fotografija
image
Ustupljena fotografija

Kako nam je otkrio Šetka, lokal u Vlaškoj trebao bi biti otvoren kroz 15-ak dana, dok je otvorenje onog u Novom Zagrebu planirano već za ovaj vikend. Osim oldschool pizza, nudit će i tjestenine, salate, focaccie te nekoliko street food jela.

"Na meniju će biti sveukupno 20-ak jela, a pizze će biti one koje smo imali i do sada, od margherite do pizze s pršutom, ljute, mediterane, slavonske, veganske i drugih", poručio je Šetka.

image
Ustupljena fotografija

Za više informacija svakako zapratite Oldschool by Franko‘s na Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 18:24